.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Мега фен
    ГоспоИце дриим, Вие сте ариец нали? Поведението ви излъчва едно такова, расово превъзходство, което ме кара да се чувствам застрашен (най-вече сексуално асимилиран) :Д

ПП: Какво ще си помисли форумния ви арииски приятел със средиземноморски черти, известен с псевдонима "плевенскатамъжага666".

(мъжествена мъжага, разбира се, със симптоми на трепач-рецидивист, демек 100% мъжествен мъжкарски индивид и гледа лошо, щото да не вземе някой си помисли, че е някЪв женствен).
    Последно редактирано от defender : 10-20-2017 на 13:15

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ГоспоИце дриим, Вие сте ариец нали? Поведението ви излъчва едно такова, расово превъзходство, което ме кара да се чувствам застрашен (най-вече сексуално асимилиран) :Д

ПП: Какво ще си помисли форумния ви арииски приятел със средиземноморски черти, известен с псевдонима "плевенскатамъжага666".

(мъжествена мъжага, разбира се, със симптоми на трепач-рецидивист, демек 100% мъжествен мъжкарски индивид и гледа лошо, щото да не вземе някой си помисли, че е някЪв женствен).
    Ти като гледаш лошо, пак ти казват че си женствен. Дали аз съм мъжествен или не, е безсмислено да го изтъквам в тоя форум, в случая го направих само за ташака, но ти веднага се засегна, понеже го правиш отдавна и то не за ташака, а за да докажеш на всички и най-вече на себе си колко не си женствен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    за да докажеш на всички и най-вече на себе си колко не си женствен.
    Напротив, точно ти, като ме наричаш женствен и го използваш за подигравка, с това поведение се изтъкваш, като мъжествен, пред всички. В смисъл самото това, че ме наричаш женствен, веднага тебе те изтъква, като от позицията на мъжествен на мой гръб и така един вид да се докажеш.

ПП: Което мен само може да ме ласкае, че ме използваш, като трамплин за демонстриране на мъжествеността ти. хихи
    Последно редактирано от defender : 10-20-2017 на 19:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си