.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Сгафих с момиче..

Ами случеят е следния: Реших да пиша на момиче към което проявявах интерес. Диалога изобщо не беше както си го представях... По едно време аз и споделих, че съм срамежлив и тя ми отвърна със следните думи: Пиши това което мислиш. И аз като пълен олигофрен и казах, че я харесвам. След което тя излезе от фейсбук. Помагайте, че ще съм още 3 години с това момиче и не искам да се виждаме в училище и да се правим, че не знаем.

ЕДИТ: А в крайна сметка се оказа, че нейна приятелка ме харесвала и затова ме е игнорирала.
    Последно редактирано от narcissisticpenguin_ : 10-27-2017 на 19:48

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от narcissisticpenguin_ Виж мнението
    Ами случеят е следния: Реших да пиша на момиче към което проявявах интерес. Диалога изобщо не беше както си го представях... По едно време аз и споделих, че съм срамежлив и тя ми отвърна със следните думи: Пиши това което мислиш. И аз като пълен олигофрен и казах, че я харесвам. След което тя излезе от фейсбук. Помагайте, че ще съм още 3 години с това момиче и не искам да се виждаме в училище и да се правим, че не знаем.
    Тя си е поиграла с тебе и те е хванала като шаранче по супер елементарния начин !

Разбрала е че си "срамежлив" (смотан) още преди да ѝ го кажеш и те е изгаврила. Можеш да си сигурен, че е показала чата на приятелките си и хубаво са се посмели !

Тя не те харесва, забрани я и се прави че такова нещо не се е случвало. Следващия път не бъди толкова наивен и не признавай такива неща пред жени! Това е все едно да кажеш "аз съм смотан и девствен"! Дано се научиш по-скоро, че иначе лош живот те чака!
    Успех !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Град
    София
    ЕДИТ: А в крайна сметка се оказа, че нейна приятелка ме харесвала и затова ме е игнорирала.
    Кой ти го каза това?
    Можеш да си сигурен, че това е поредната гавра, ако още не си се сетил!

Хаха, Благодаря за съвета. Иначе да прав си, но защо да го прави все пак се познаваме от много време и колкото и да съм срамежлив имах лек флирт с нея.

Град
    София
    ...защо да го прави все пак се познаваме от много време и колкото и да съм срамежлив имах лек флирт с нея.
    Защото на жените това им прави удоволствие - накой да ги търси/сваля и те да му отказват.
    Това ги кара да се чувстват значими и желани като суперзвезди и сексбомби, които имат много обожатели. Така си качват самочувствието.

Голям фен Аватара на Ospi
    Хахахахаха ти си казал каквото мислиш, ама буквално. Хахаха, яко е тва. Евала.
    Ами не го е очаквала и затова не ти е писала веднага. Какво се случи след това?

П.С. Не се връзвай на филмите на Грозния. Just dont.

Ами като цяло нищо по писахме си още малко, но нищо конкретно. Даже вчера разбрах, че друго момиче към което имам симпатии, ме харесва и си писахме цяла вечер

Супер фен Аватара на kompleksar
    Ами като цяло нищо по писахме си още малко, но нищо конкретно. Даже вчера разбрах, че друго момиче към което имам симпатии, ме харесва и си писахме цяла вечер
    Треба ме добавиш към чата ви.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    П.С. Не се връзвай на филмите на Грозния. Just dont.
    И защо?!
    Какви филми?!
    Сега ще се обиждаме ли ?

Голям фен Аватара на Ospi
    Защото не всичко е психология. Не всичко, което правиш те изкарва смотан. Не всичко, което правят момичетата е гавра спрямо теб. Една камара хора са правили една камара по-смотани неща с момичетата, само че няма да го кажат, а ще се правят на вървежни.
    Човека е 9ти клас хлапе, нещата са различни. Още са на фазата, където ги е срам да си признаят, че се харесват. Не го карай да се сдухва от това, което е направил, защото е напълно нормално. И честно казано евала му правя на човека, защото има хора, които не се престрашават.
    Въобще не обяснявай такива неща, които сдухват и демотивират. Както виждаш, човека си е писал цяла вечер с друго момиче, което го харесва. Еми супер. Няма нужда от усложняване. Това са момичета, не демони.

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Защото не всичко е психология. Не всичко, което правиш те изкарва смотан. Не всичко, което правят момичетата е гавра спрямо теб. Една камара хора са правили една камара по-смотани неща с момичетата, само че няма да го кажат, а ще се правят на вървежни.
    Човека е 9ти клас хлапе, нещата са различни. Още са на фазата, където ги е срам да си признаят, че се харесват. Не го карай да се сдухва от това, което е направил, защото е напълно нормално. И честно казано евала му правя на човека, защото има хора, които не се престрашават.
    Въобще не обяснявай такива неща, които сдухват и демотивират. Както виждаш, човека си е писал цяла вечер с друго момиче, което го харесва. Еми супер. Няма нужда от усложняване. Това са момичета, не демони.
    +1
    И дяволът не е роден с рога.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Не се карайте, всичко е супер при мен. Разбрах че имам доста общо с това момиче и даже утре ще излизаме затова темата с първата е затворена. Може би се нуждаех да си и призная за да мога да се отпусна след това. И от началото до сега с второто момиче не съм имал никакви проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си