.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на baby_baby
    Не те обича

Защо изобщо се с нея като така се държи с теб ?

Не е много мъжко......
    “In order to be irreplaceable, one must always be different.”

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Какво ли ти обяснява? Много ми е важно да знам, мнението на такава грациозна жена, като теб (която докторчето още с нищо не е показал, че я заслужава).
    Обяснява защо дори тук изпитваш някакво извратено удоволствие от това да ти се присмива непознат и то не веднъж или два пъти, а системно - почти десетилетие. Вероятно имаш необходимост да изглеждаш обвързан за пред хората, защото не ти се иска да излезе наяве латентната (?) ти хомосексуалност. Познах ли.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Някакви хора превърнаха темата в лични нападки и то на съвсем друга тематика, което потвърждава, колко нещастници има във форумЯ, потенциални жертви на естествения подбор, преателе. Просто се открояват на фона на останалите мнения на по-уравновесените хора, с някакъв по-нормален живот.
    Последно редактирано от defender : 10-31-2017 на 08:50

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Познах ли.
    Разбира се, както винаги, позна. Явно си родена с вроден познавателен характер. Специална жена, с неограничени възможности, преминаващи в границите на магичното, телепатично мислене. Когато комуникирам с тебе направо се чувствам като гол, защото знам, че дрехите не са преграда пред тебе, пред познавателния, проницателен поглед и набуяла сексуалност и съблазнителните ти клепачи, примигващи едно такова задълбочено и пронизващо събеседника интелектуално.
    Последно редактирано от defender : 10-31-2017 на 09:19

Град
    Dreamland
    Разбира се, както винаги, позна. Явно си родена с вроден познавателен характер. Специална жена, с неограничени възможности, преминаващи в границите на магичното, телепатично мислене. Когато комуникирам с тебе направо се чувствам като гол, защото знам, че дрехите не са преграда пред тебе, пред познавателния, проницателен поглед и набуяла сексуалност и съблазнителните ти клепачи, примигващи едно такова задълбочено и пронизващо събеседника интелектуално.
    Не те бива в ego boost изкуството.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Исках да си припомня тази култова тема.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    тази тема сериозна ли е и за каква тъпа пача става въпрос
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Защо, аз мисля, че са много сладка двойка.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Темата е тролска .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Първо ще ти кажа да бъдеш себе си и да не се променяш освен ако положението ти е трагично.
    Ако бях на твое място никога нямаше да позволя половинката ми да ме обижда по един или друг начин , аз на твое място щях да я зарежа но това е моето мнение. Според мен в една връзка не трябва да има такива неща - обиждане , бой и т.н.т

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Първо ще ти кажа да бъдеш себе си и да не се променяш...
    Тъкмо се чудех, няма ли някой да изтърси това тъпо клише и в тая тема .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Жените обичат да ги ревнуват. Според мен теб просто не те интересуват такива работи и тя се нерви. Само предположения...

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Тъкмо се чудех, няма ли някой да изтърси това тъпо клише и в тая тема .
    Бих ти го сложила в стартер пака " Тъкмо се чудех, няма ли някой да изтърси това тъпо клише и в тая тема " Защото често само това казваш!

Ако тя не те оценява и харесва такъв какъвто си, защо изобщо си губиш времето с човек, който ти събаря самочувствието и ти намира постоянно кусури? Освен, ако не си мазохист и искаш да бъдеш чехльо.

Приятелката ми през ден ме обижда, казва ми, че не съм се държал, като мъж и че съм бил дечко и женичко. Също често ми казва, че трябва да ходя да се прегледам на психиатър и че ако не била тя да ме вземе, то никоя друга нямало да ме погледне.

Мислите ли, че ме обича?

Проронвам сълза.

ПП: И изобщо как трябва да се държа, за да не ме нарича така. Да нося автомат калашников в раницата ли и да ходя по средата на тротоара с мачовски разперени ръце, да блъскам хората и да грухтя. Тогава мъж ли съм.

Според мен тя под мъж разбира, да правя всичко, което тя иска, без право на мнение.

Аз й казах веднъж, че сигурно има някакви комплекси и тогава ми се стовари американско торнадо на главата. И след толкова време, още го помни, какво съм й казал и ми го натяква. Баси женската памет.
    Има си причина да се държи така със теб. Или се излагаш пред нея, и говориш тъпотии, или на нея и е забавно да те ебава. Помисли над действията си дали ти си виновен, дали правиш нещо тъпо дори и да е подсъзнателно. Жените се държат така когато видят, че си глупак, не казвам че си, казвам по-принцип. Много се вкарваш във филма, недей приемай нещата толкова на вътре, ако те нарежда всеки ден така както казваш или ако ти налита храчи и се в лицето, и бий и шута. Не виждам смисъла да го споделяш това, защото сещаш се ти трябва да бъдеш мъжът, ти трябва да знаеш какво да правиш в живота, не да питаш някой за помощ щом по-паднеш на камък. Прилагай действия на момента, не чакай за отговори. Само казвам как стоят нещата. То е ясно, че се гаври с теб, и ти и позволяваш. По хубаво е заеби.
    Последно редактирано от Pla3Ma : 01-29-2018 на 01:16

Поговори с нея. Питай я какво според нея конкретно означава да се държиш като "мъж" и защо смята, че не се държиш като такъв. От отговора ѝ ще разбереш какво тя очаква от теб и дали това съвпада с твоята представа за това, което искаш да постигнеш в живота си. Обясни ѝ и ти какво мислиш по въпроса. Ако те уважава и обича, ще се опита да разбере твоята гледна точка. Ако отговорът е не - помисли си добре дали искаш да бъдеш с такъв човек. Никой не заслужава да е с някой, който не го уважава и да търпи такъв тормоз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си