- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕ ЗНАМ КОЯ СЪМ ВЕЧЕ, ЖИВОТЪТ МИ Е АД!
Реално никой няма да се присмива с такава ситуация, освен ако не е някой психично болен глупак (не им се подигравам, съжалявам ги).
ПРЕКАЛЕНО ГРАМОТНО Е НАПИСАНО.
Някак си, докато го четеш, усещаш някаква емоция, която не се усеща много много в историите, написани от тролове (почти винаги е очевидно кога историята е написана от трол, и кога не е).
Много дълга история, която никой няма да се занимава, да я пише.
Но един начин да се провери дали историята е тролска, е като модераторите/админите видят кога момичето или профилът е регистринан и кога е публикувана темата. Аз ако бях момиче, щях да пиша такава тема сигурно час със сълзи на очите, а ако е някой трол, копи-пейст - макс 5 минути и така...
Брато, има всякакви типове. Има такива, които могат едва ли не да вкарат невинен човек в затвора. Има уникални манипулатори! Да не ти разказвам аз на какъв случай попаднах преди известно време, защото това вече е друга тема.
Както и да е. Както написах в първото си мнение в тази тема - да приемем, че е така! Приемаме всичко написано за истина! Историята наистина е гадна, тук едва ли има някой на друго мнение. Нека не спамим повече, защото тези спорове доникъде не водят и с нищо не допринасят.
Последно редактирано от Шок : 11-08-2017 на 18:45
“Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков