- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го заговоря?
Ами, ако има приятелка ?
Изпусни си нещо, докато минаваш пред него, падни или нещо от сорта, ако някак се опита да ти помогне, вдигне ти нещата, действай, но, ако нищо не направи, не е за теб, благодари му, питай го за името му, питай го дали и той живее там в твоя квартал и така, но да не звучиш някак вманиачено, обсебващо.. Като си зад него, може да му сложиш хартийка с номера ти, фейсбука ти и да му я пъхнеш в раницата или отстрани..
Успех от мен!
Не се притеснявай! Просто се усмихни и му пусни закачка като ...Пак ли ти ? Вече имам чувството , че ме следиш .Всеки път в автобуса а и в квартала също :Д
Може да си има, но пък може и да си няма приятелка. Дерзай смело. Който не рискува, не печели. Първия вариант става, макар че е малко банален. Гледай да не те хване, че разиграваш сценка. Втория вариант не ти го препоръчвам, глупаво е това с листчето и то много.
Еее, тъпо е така. Не е оригинално. Звучи някак си смотано така да му кажеш. Измисли нещо по-яко.
Успех!![]()
“Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков
Интересно как ли убих надеждата на момичето като й казах да не слуша "гениалните" ви съвети не знам.![]()
“Животът е за всеки, но не е еднакъв за всеки.” - И. Трайков