Цитирай Първоначално написано от Martin987 Виж мнението
Искам да правя секс с най-добрата ми приятелка тя е много секси страхотна е как да я накрам да го направим ? Много ми е близка седял съм по гащи пред нея и никаква реакция няма а кура ми се е очертавал много и пак просто искам да го направя с нея. Нон стоп си фантазирам някакви глупости как сме в тях в нас и така нататък.. моля дайте ми вашите съвети
Някой следващ път като сте заедно, независимо дали си по гащи или не, използвай подходящ момент и се опитай да се погушкате. Ако дава да я гушкаш, по-нататък може да ти даде и да ѝ го сложиш !
Успех !

Само не слушай тази, защото нейните съвети няма да те доведат до никъде :
Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
Обсъдете варианта за по-специално приятелство. Подхвърли нещо на майтап и по реакцията ѝ ще прецениш дали ще стане нещо или не. Само че преди да предприемеш каквото и да било, помисли добре дали си заслужава да рискуваш приятелството си за единия секс. В повечето ситуации тези отношения не завършват добре. Дори и никой да не се влюби, ако прекратите сексуалните си отношения и опитате отново да общувате както преди, гарантирам ви, че няма да е както преди.
Ти как си го представяш това нещо ?!

"- Здравей мила, ние сме много добри приятели от доста време и си мисля дали не може да се поебеме, а? Кво ше кажеш?"

В този случай съветът ти е безкрайно глупав и неработещ!
Цитирай Първоначално написано от Martin987 Виж мнението
В какъв смисъл да го обсъдим как да започна темата изобщо...
Нищо няма да обсъждаш и никаква тема няма да почваш!
Просто някой път като сте заедно, в подходящо настроение, време и място опитай да я гушнеш! Погушкайте се и ако не се дърпа, това е зелен светофар! Ако иска да правите секс, тя сама ще ти бръкне в гащите! Оттам нататък просто действай!
Цитирай Първоначално написано от AnzaRe Виж мнението
Имал си толкова много шансове да я разбиеш,ама ти си стой по чеп , докато тя е пред теб по гащи хахахахах Кавал
Нали ?