.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Добре, за пореден път, от къде ти се появява този висш аспект
    Откъдето се появява нисшия аспект? Откъде се появява АЗ изобщо? Откъде се появява вселенета? Това са много обширни въпроси, дълеч отвъд менталните способности на човешкия ум, а може би информацията е скрита от нас , но задаването им мисля е грешно да се прави с намерението да се търси някаква конкретна, практическа цел. Предпочитам да смятам вселената и АЗ-а, който е отражение на вселенския принцип, като просто една игра, един космически танц. Но пак, кой знае....
    ....и като възприемаш света как разбираш, че оперираш с висшия ти аспект, а не с нещо друго. Какво ти подсказва, че това е висши ти аспект и ти вярваш и си сигурен, че това е той.
    Как разбираш че си буден, а не сънуващ? Ако не си бил никога буден, или никога не си сънувал , няма как да разбереш кое е сън и кое будност. И ако тая алегория е разбираема за всички хора, то разликата между ежедневното, социално ориентирано съзнание на масовия човек, и самосъзнанието, е доловима само за определени "будни" хора.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    и самосъзнанието, е доловима само за определени "будни" хора.

В превод: "дефендърчо ти не си между избраните за разлика от мен!".

Това ме кара да се самоубивам, преателЕ.

ПП: докторчо, ти сигурно си някакъв богоизбран евреин-идеолог.
    Последно редактирано от defender : 11-15-2017 на 14:50

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    В превод: "дефендърчо ти не си между избраните за разлика от мен!".
    "Събуждането" е въпрос преди всичко на личен избор и осъзнаване, и чак след това е въпрос на обстоятелства и качества като ментална яснота, широкоскроеност и т.н. Нещата преди всичко опират до честност към себе си. Наистина ли ще обвиняваш мен за собствената си нечестност и доброволно невежество?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си