.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Аз както неведнъж съм писал съм доста за такава връзка искам да разбера какво е да имаш такава неангажираща секс връзка! Но за съжаление няма как да стане, защото за това са нужни двама, а жените май не си падат по подобен тип връзки!
    Неангажиращия секс не означава че може да се случи ако си непривлекателен - визуално или финансово !

По темата: подкрепям неангажиращия секс - много сериозни връзки са тръгнали от неангажиращ секс.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Неангажиращия секс не означава че може да се случи ако си непривлекателен - визуално или финансово !
    А ти с какво основание можеш да ме оцениш дали съм привлекателен визуално или финансово или вече играеш и ролята на жена???

Град
    София
    А ти с какво основание можеш да ме оцениш дали съм привлекателен визуално или финансово или вече играеш и ролята на жена???
    Ти достатъчно си разказвал за себе си и го знам, без да играя каквато и да е роля!
    Повечето хора в тоя форум също са го разбрали.

Пак добре, че си сменил прическата, но само това едва ли ще ти помогне с жените .

Ти достатъчно си разказвал за себе си и го знам, без да играя каквато и да е роля!
    Повечето хора в тоя форум също са го разбрали.

Пак добре, че си сменил прическата, но само това едва ли ще ти помогне с жените .
    За да оцениш една жена дали е красива трябва да си мъж! А за да оцениш мъж дали е привлекателен и красив то трябва да си жена, така е устроена природата! Че половете виждат другият пол по различен начин, това ни е заложено генетично! Ако един мъж гледа друг мъж естествено ще каже, че му се струва грозен (освен ако не е педал де) както и далтонистите нещо им липсва за да различават цветовете, така че твоето мнение няма как да е обективна оценка нито има как да ме засегне, думата в случая имат жените! Това какво съм разказвал и какво съм спестил няма как човек само по това да ме опознае, без реално да ме познава, и без реално някога да ме е виждал! Все едно да прочетеш нещо и да мислиш, че си го разбрал без реално да си го преживял, или да съдиш за една книга по кориците ѝ! Малко се овлякох в писането, ама понякога така става като имам нужда някъде да си излея мислите, а няма пред кого!
    Последно редактирано от sladura89 : 11-22-2017 на 16:56

Град
    София
    Това какво съм разказвал и какво съм спестил няма как човек само по това да ме опознае, без реално да ме познава, и без реално някога да ме е виждал! Все едно да прочетеш нещо и да мислиш, че си го разбрал без реално да си го преживял, или да съдиш за една книга по кориците ѝ!
    Извинявай, първоначално си помислих че си много печен и вървежен и всички жени са твои, но като прочетох това и направо ми разби представите за реалността:
    ...така става като имам нужда някъде да си излея мислите, а няма пред кого!

sladur89 ясен си като прочетена книга и май само ти не го осъзнаваш (което е жалкото) .

sladur89 ясен си като прочетена книга и май само ти не го осъзнаваш (което е жалкото) .
    Няма смисъл да споря с теб то е същото като да се спори с радио точката, наумиш ли си нещо си го повтаряш до безкрай и гледаш как да скапеш на някой самочувствието за да не си единственият със скапано самочувствие, спокойно това няма как да се получи при мен! Ти си по-скоро като човек който потъва в едно блато и подава ръка не за да го извадят, а за да повлече и останалите към тинята!

Много интересно е също, че много хора ме мислят за спокоен, а вътре в мен пожари бушуват, но просто не умея да си изразявам чувствата, за това хората си правят погрешни изводи за мен и си мислят, че ме познават!!! :@
    Последно редактирано от sladura89 : 11-22-2017 на 20:27

Град
    София
    Няма смисъл да споря с теб то е същото като да се спори с радио точката, наумиш ли си нещо си го повтаряш до безкрай и гледаш как да скапеш на някой самочувствието за да не си единственият със скапано самочувствие, спокойно това няма как да се получи при мен! Ти си по-скоро като човек който потъва в едно блато и подава ръка не за да го извадят, а за да повлече и останалите към тинята!

Много интересно е също, че много хора ме мислят за спокоен, а вътре в мен пожари бушуват, но просто не умея да си изразявам чувствата, за това хората си правят погрешни изводи за мен и си мислят, че ме познават!!! :@
    Не съм искал да те обиждам или сдухвам, но първата стъпка към решаването на проблема е осъзнаването му!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си