.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Изгубен

Изгубен

Здр.!Ще гледам да бъда кратък за да не ви отегча.На 19 съм,може би вече в депресия,до сега никога не съм имал сериозна връзка,дори и връзка .Винаги съм бил доста студен към всеки,но не съм го искал просто съм си такъв,трудно показвам,че ми пука адски много,трудно разкривам чувствата си.Въпроса е,че до по-рано не ми пукаше живеех си добре,без драми и всичко свързано с любовта,но вече порастнах и сякаш нещо ми липсва,но вече е твърде късно,понеже съм напълно невеж по темата любов,никой не би ми обърнал внимание,макар че да притежавам най-добрият възможен характер.Пропилях си времето в глупости в нехилизъм в бездействие,изведнъж порастнах и ми е адски трудно,започнах работа,вече тбърде рядко излизам,по-цял ден пуша трева и гледам мемета.Чувствам,че вече не са останали емоций в мен,и съм просто празен от вътре,не изпитвам нито гняв нито омраза,нищо .Мисля да избягам извън България с надежда,че нещата ще се променят а и съм чувал,че в чужбина жените харесват момчета като мен.Прекалено скромен съм и студен,но не го искам,но няма какво да направя.Знам,че съм сложен,но това си е част от мен..Ако може някой който е бил на моето дередже и е успял да излезне от тая дупка да даде съвет.Приемам всички мнения не ми пука.
    Последно редактирано от GolyamYus : 11-04-2017 на 11:23

Ако се оправяш с английския и имаш време за губене виж тоя линк и виж дали нещо ще ти грабне вниманието. На мен ми помогна да намеря цел в живота, да обичам себе си и да се слагам на първо място. Изгледай поне 4-5 видеа.

https://www.youtube.com/user/coachco...=dd&shelf_id=1

Също така работи върху себе си. Много добри съвети за това можеш да получиш тук

https://www.youtube.com/channel/UCmR...4fV1-i8Ry1HmtA

и също така тук

https://www.youtube.com/channel/UC6I...YE-MOjnq5NPgqw
    https://www.youtube.com/channel/UChN...TiNrqjUaQd9bxA
    https://www.youtube.com/channel/UC1K...3d5dleFR6OjQMg
    https://www.youtube.com/channel/UCj7...xiIwLXp-Q6ZZCQ

Ако не се занимаваш активно със спорт се запиши на фитнес / футбол / скално катерене / плуване / бокс / крав мага / mixed martial arts. Поне едно от последните 3 препоръчвам горещо.

ПС. Ако в момента не си щастлив и си мислиш, че това ще се промени като си намериш приятелка се лъжеш (или поне, ако нещо се промени то ще бъде само за няколко седмици). В твоя случай имаш нужда от цел в живота, хобита (които не са свързани с компютър) и приятели.
    Последно редактирано от Blazze : 11-04-2017 на 14:03

Мега фен
    "В детската градина обличаха момченцата, като зайчета, а момиченцата, като снежинки.
    И пораснаха тези хора... мъжете - страхливи, а жените - студени."

Blazze.Благодаря,ще разгледам довечера.

Супер фен Аватара на kompleksar
    Бхахах, бахти тролера, иначе браво, че описа половината момчета, свършило даскалото, вече нема любов, пуша коз, не ми пука за нищо
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Бхахах, бахти тролера, иначе браво, че описа половината момчета, свършило даскалото, вече нема любов, пуша коз, не ми пука за нищо
    Всичко което съм написал е истина,малко смешно ми стана,че си помислил написаното от мен за troll,после тъжно щото наистина това е моят живот

Цитирай Първоначално написано от GolyamYus Виж мнението
    Всичко което съм написал е истина,малко смешно ми стана,че си помислил написаното от мен за troll,после тъжно щото наистина това е моят живот
    Луд си братле, на тебе животът ти сега започва. Имаш време да си намериш приятелка (само това ли ти е проблема, че нещо не разбрах), излизай повече с компании, влез в университет, спирай я тая трева, че неска пафкаш, утре шмъркаш.
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Луд си братле, на тебе животът ти сега започва. Имаш време да си намериш приятелка (само това ли ти е проблема, че нещо не разбрах), излизай повече с компании, влез в университет, спирай я тая трева, че неска пафкаш, утре шмъркаш.
    Налага ми се да работя,напоследък нямам много време за излизане,но събирам пари за да уча в Дания.И не ми е само приятелката проблема,проблема е че съм неопитен а съм на почти 20.Ще пробвам ЛСД,чувал съм,че може да помогне.Яко съм във филма,преди 5 години въобще не бях такъв.

Мега фен
    Ще пробвам ЛСД,чувал съм,че може да помогне.
    Да ще ти помогне - тогава хептен няма да си намериш приятелка (говорим за сериозна приятелка, дето ще иска да създава семейство с тебе).

Моя съвет е, намери си работа, където има повечко жени.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Да ще ти помогне - тогава хептен няма да си намериш приятелка (говорим за сериозна приятелка, дето ще иска да създава семейство с тебе).

Моя съвет е, намери си работа, където има повечко жени.
    Тоя явно е доста объркан, за да си мисли, че като спре тревата и не шмърка, ще е по-добре ако почне хапчета, лепенки, спринцовки, смешна му работа..

Брат ми, не ги прави тия глупости, а ученето в Дания, защо реши там ? Според мен ще ти е в пъти по-трудно там да си намериш приятели, приятелка.. За каква специалност учиш ?

Пичове бих казал,че сте доста ограничени и консервативни.Съветите ви са всеедно някой авер на 13 ги е писал,нищо лично оценнявам,че си губите и вашето време давайки ми съвети,но бъдете наясно,че не съм ретард или нещо от сорта.

Пичове бих казал,че сте доста ограничени и консервативни.Съветите ви са всеедно някой авер на 13 ги е писал,нищо лично оценнявам,че си губите и вашето време давайки ми съвети,но бъдете наясно,че не съм ретард или нещо от сорта.
    Ти ще пробваш ЛСД, не ние. Успех от мен!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Вземи се в ръце и си намери смислено занимание - работа или учене!
    Или и двете - друга оправия няма!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Работя вече от 1 месец,чувствам се ужасно,сякаш ме депресира повече...ама е мъча,нямам друг избор

Супер фен
    Социализирай се малко бе, пич, колкото и време да нямаш свободно, все ще намериш да разпуснеш с приятели. Просто излизай, това е.

Имам 4ма pothead авери,нон стоп съм излизал,файда няма...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Еми вместо да седиш да пушиш трева по цял ден и да гледаш простотии, както ти казаха, излизай, запиши се на някакъв спорт и прочее. В чужбина, както и тук, момичетата, които харесват подобни момчета, са същите като тях, такива има и тук, ама ако искаш сериозна приятелка, не мисля, че това ти трябва. Такива циклотрони, дето по цял ден са напушени или пияни, не прокопсват много не само с гаджетата, ми и с останалите неща, като съвет ти го давам. Е такъв един познавам, много интелигентно момче беше, завърши даскало, почна да кози и той всеки ден по 10 лева на ден минимум, сега освен да пуши и да цъка на компа игри по цял ден друго не прави, нито гадже има, нито свястна работа. А това, дето мислиш да бараш lsd, ако искаш да затънеш още повече, ти си, после може и херцог да станеш. Тревата няма лошо, ако е в малки количества, ама другите лайна не ти трябват.
    Последно редактирано от prosto_chovek : 11-05-2017 на 07:55
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Здр.!Ще гледам да бъда кратък за да не ви отегча.На 19 съм,може би вече в депресия,до сега никога не съм имал сериозна връзка,дори и връзка .Винаги съм бил доста студен към всеки,но не съм го искал просто съм си такъв,трудно показвам,че ми пука адски много,трудно разкривам чувствата си.Въпроса е,че до по-рано не ми пукаше живеех си добре,без драми и всичко свързано с любовта,но вече порастнах и сякаш нещо ми липсва,но вече е твърде късно,понеже съм напълно невеж по темата любов,никой не би ми обърнал внимание,макар че да притежавам най-добрият възможен характер.Пропилях си времето в глупости в нехилизъм в бездействие,изведнъж порастнах и ми е адски трудно,започнах работа,вече тбърде рядко излизам,по-цял ден пуша трева и гледам мемета.Чувствам,че вече не са останали емоций в мен,и съм просто празен от вътре,не изпитвам нито гняв нито омраза,нищо .Мисля да избягам извън България с надежда,че нещата ще се променят а и съм чувал,че в чужбина жените харесват момчета като мен.Прекалено скромен съм и студен,но не го искам,но няма какво да направя.Знам,че съм сложен,но това си е част от мен..Ако може някой който е бил на моето дередже и е успял да излезне от тая дупка да даде съвет.Приемам всички мнения не ми пука.
    Хей, аз бях в подобна ситуация до 11-ти клас - сдухан, зле в общуването с жените и просто изгубен.

Ще ти споделя един материал, който ми промени живота (звучи супер клиширано, но е вярно). Това ме запали по личностно развитие, развитие на социални умения и и т.н. Сега се чувствам като нов човек!

Това са записки от няколко DVD семинара, които имат за цел да помогнат на мъже да общуват с жени, но всъщност са много повече от това!

За да разбереш колко много ми е помогнално - преведох ~40 шибани страници със записки от това нещо.

Ето линк със записките (доста е дълъг текстът, но си струва прочитането):
    - http://dvt32.blogspot.bg/2017/11/1.html

Успех.
    Обичам да правя клипове за личностно развитие!

Facebook: http://facebook.com/dvt32.net
    Instagram: http://instagram.com/dvt32
    YouTube: http://youtube.com/dvt32

Град
    София
    Имам 4ма pothead авери,нон стоп съм излизал,файда няма...
    Като се събираш с такива боклуци, нищо добро няма да видиш! Още по-малко да намериш жена!
    Бягай надалеч от тях, те са ти безполезни и могат само да те вкарат в пропастта - финансова, социална и всякаква!
    Този потребител много хубаво ти го каза:
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Еми вместо да седиш да пушиш трева по цял ден и да гледаш простотии, както ти казаха, излизай, запиши се на някакъв спорт и прочее. В чужбина, както и тук, момичетата, които харесват подобни момчета, са същите като тях, такива има и тук, ама ако искаш сериозна приятелка, не мисля, че това ти трябва. Такива циклотрони, дето по цял ден са напушени или пияни, не прокопсват много не само с гаджетата, ми и с останалите неща, като съвет ти го давам. Е такъв един познавам, много интелигентно момче беше, завърши даскало, почна да кози и той всеки ден по 10 лева на ден минимум, сега освен да пуши и да цъка на компа игри по цял ден друго не прави, нито гадже има, нито свястна работа. А това, дето мислиш да бараш lsd, ако искаш да затънеш още повече, ти си, после може и херцог да станеш. Тревата няма лошо, ако е в малки количества, ама другите лайна не ти трябват.
    +1
    Цитирай Първоначално написано от dvt32 Виж мнението
    Ще ти споделя един материал, който ми промени живота (звучи супер клиширано, но е вярно). Това ме запали по личностно развитие, развитие на социални умения и и т.н. Сега се чувствам като нов човек!

Това са записки от няколко DVD семинара, които имат за цел да помогнат на мъже да общуват с жени, но всъщност са много повече от това!

За да разбереш колко много ми е помогнално - преведох ~40 шибани страници със записки от това нещо.

Ето линк със записките (доста е дълъг текстът, но си струва прочитането):
    - ...
    Това са пълни глупости, които не работят !
    За това ли се регистрира и пишеш тук - да си рекламираш сайтовете, блоговете и семинарите за "личностно развитие"?!?
    Бас държа че предлагаш и някаква платена услуга за "оправяне на живота" и се надяваш на отчаяни шарани да ти напълнят джоба!
    Мошеник долен, жалък си !

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    За това ли се регистрира и пишеш тук - да си рекламираш сайтовете, блоговете и семинарите за "личностно развитие"?!?
    Бас държа че предлагаш и някаква платена услуга за "оправяне на живота" и се надяваш на отчаяни шарани да ти напълнят джоба!
    Съжалявам, че мислиш така. За мен работи супер, а също така съм виждал много пичове, които започват много зле, но се измъкват по именно същия начин - научават как работи женската психология, започват да общуват с повече жени и в крайна сметка стават по-добри. Няма магически хапченца.

Повече от фен
    Защо личностното усъвършенстване да е глупост?
    Мислиш, че съдбата на човека е предопределена и той нищо не може да направи, за да я промени ли? Ако е така - много пораженческо мислене. Вярно е, че има много шарлатани, които се възползват от отчаянието, но самата идея за самоусъвършенстване не е глупост, всички хора го правят цял живот, макар и несъзнателно. Ти също развиваш трол уменията си с всеки пост.
    Последно редактирано от nqmamNervi : 11-20-2017 на 21:06

Град
    София
    Съжалявам, че мислиш така. За мен работи супер...
    И продължаваш да лъжеш, а ?!
    Само като ти видях заглавията на тъпотиите във ФБ и ми стана ясно . Спокойно, не съм ги гледал и не са ти се качили броя гледания, нито харесванията !
    ... се измъкват по именно същия начин - научават как работи женската психология...
    И как ще научат? С твоите клипове за "самоусъвършенстване" ли ?!

И продължаваш да лъжеш, а ?!
    Само като ти видях заглавията на тъпотиите във ФБ и ми стана ясно . Спокойно, не съм ги гледал и не са ти се качили броя гледания, нито харесванията !
    И как ще научат? С твоите клипове за "самоусъвършенстване" ли ?!
    Става само и единствено с действие. Теорията е като бонус - подобно на това как играеш някоя видеоигра, запецваш на едно място и след това поглеждаш в Google как да продължиш напред.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си