.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nqmamNervi Виж мнението
    Твърдиш, че шанса да се запознаеш с момиче на спирката е 1:14 млн.?
    Чак толкова малък - не! Ти от хипербола не разбираш ли ?!
    Ти откъде знаеш какво ще си помисли? И какво значение има? Толкова ли те е грижа какво мислят останалите за теб?
    То е очевидно какво ще си помисли. Вероятността да си помисли нещо хубаво за такъв навлек е нищожна!
    Разбира се, че има значение - според това за какъв те мислят се определя отношението на другите към теб! Включително на жените, които сваляш!
    Ти не си ли взимал спонтанни решения?
    Да, ако реша да си купя вафла от магазина. За нещо по-сериозно - никога!
    Дали в бар или на улицата - каква е разликата?
    Дали е в петзвезден хотел или в магазин за дрехи втора ръка - каква е разликата ?!
    Ти вярно ли си толкова глупав или в момента ме тролиш?!
    Бахти успеха - да висиш в задръстване по 2 пъти на ден, при положение, че с метрото се прибираш за 10 минути.
    Да имаш кола значи че имаш някакви пари и си независим!
    Ти какво - ще взимаш и изпращаш гаджето си с метрото ли ?!
    Сега аз имам няколко въпроса към теб
    смяташ ли, че още с раждането ти всичко е предпопределено, или мислиш, че сам си чертаеш пътя?
    мислиш ли, че социалните умения се учат така, както човек се учи да кара колело?
    развиваш ли социалните си умения, самоусъвършенстваш ли се?
    какво те крепи в момента, кое ти дава стимул за живот?
    смяташ ли, че ако си направиш пластична операция на лицето, ще ти потръгне с жените?
    смяташ ли, че ако утре спечелиш от лотарията, ще ти потръгне с жените?
    не мислиш ли, че това, което те спира, са твоите комплекси спрямо външния ти вид и финансовото ти състояние?
    ако мислиш, че парите решават всички проблеми, защо просто не станеш богат? работиш ли по въпроса?
    1. 50:50
    2. Учат се, но това става най-вече до определена възраст в детството и ранните тийн години. След това вече е късно и ефектът е слаб.
    3. Аз ли? Опитвам се, като всеки разумен човек.
    4. Няма да отговарям на този въпрос.
    5 и 6. В моя случай ще са ми нужни и двете.
    7. Не мисля и от кога разбирането на действителността се нарича "комплекси"?!
    8. Бачкам, но никой не е станал богат с бачкане .
    Последно редактирано от Грозния : 12-02-2017 на 23:43
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Чак толкова малък - не! Ти от хипербола не разбираш ли ?!
    Не, това са важни работи, трябва да боравим с точни цифри.
    То е очевидно какво ще си помисли. Вероятността да си помисли нещо хубаво за такъв навлек е нищожна!
    Разбира се, че има значение - според това за какъв те мислят се определя отношението на другите към теб! Включително на жените, които сваляш!
    Не е очевидно. Това сигурно би си помислил ти и го проектираш и на останалите. Хората реагират различно на различните ситуации.
    Грешиш. Не зависиш по никакъв начин от хората и в общия случай тяхното мнение за теб зависи от това как ти приемаш себе си.
    Конкретен пример - тук в този форум ти си избрал псевдоним "Грозния". Това отразява твоята представа за себе си и автоматично всички си те представят като някакъв квазимодо едва ли не.
    А реалността може съвсем да не е такава. Ако си беше избрал някакъв друг ник, никой няма да те мисли за грозен. Просто ни пробутваш такава история и ние я приемаме. Същото е и в истинския свят, защото красотата е много субективно понятие и всеки има различна представа за нея. Дори в повечето случаи при мъжете смяна на прическата и малко фитнес оправят нещата.
    Да, ако реша да си купя вафла от магазина. За нещо по-сериозно - никога!
    За доста хора секса е като да си купиш вафла от магазина
    Дали е в петзвезден хотел или в магазин за дрехи втора ръка - каква е разликата ?!
    Тоест същия пич ако отиде в петзвезден хотел, ще има по-голям шанс да се запознае с момиче?
    Ти вярно ли си толкова глупав или в момента ме тролиш?!
    Да имаш кола значи че имаш някакви пари и си независим!
    Ти какво - ще взимаш и изпращаш гаджето си с метрото ли ?!
    Това, че ползваш метрото не означава, че нямаш кола. Просто в доста от случаите ти спестява пари, време и главоболие. Не налагай стереотипа, че който ползва градския, е смотан и без бъдеще.
    1. 50:50
    Тоест съдбата ти е предопределена донякъде?
    2. Учат се, но това става най-вече до определена възраст в детството и ранните тийн години. След това вече е късно и ефектът е слаб.
    Да, те децата като цяло учат всичко по-бързо и лесно. Но човек се сблъсква с най-различни социални ситуации най-вече след 20 и най-вече тогава учи. Възрастта, за която говориш, е индивидуална за всеки, като вероятността да е преди 35, е нищожна.
    7. Не мисля и от кога разбирането на действителността се нарича "комплекси"?!
    Няма как да предвидиш изхода от дадена ситуация, докато не пробваш. Това как приемаш ситуацията зависи от светогледа ти. Ти я приемаш доста негативно и цинично и в конкретния случай демотивираш момчето.
    8. Бачкам, но никой не е станал богат с бачкане .
    Факт. Но това са оправдания, ако мислиш, че богатството ще ти оправи живота, намери начин да забогатееш

Разбираш ли, мнението ми съвпада с твоето по някои въпроси, като цяло за някои неща имаш трезва гледна точка, но дотам. Прекаленият цинизъм ти вреди, дърпа те надолу. Моето предположение е, че си се помислил за грозен, защото не се вписваш в дадена социална норма за красота (която според мен също е грозна (виж последните мис България)) и това се отразява върху представата ти за света. Никой не обича да е покрай негативни хора. Ще се повторя, малко фитнес, смяна на прическата и елементарни хигиенни навици вършат чудеса.
    Успех от мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си