- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да съм бременна?
Въпреки, че е минало времето на темата и всичко си е дошло на мястото, като човек имал проблеми с цикъла, бих ти препоръчала няколко неща. Първо, помисли с главата си и се запитай дали искаш деца на тази възраст. Ако отговора е не, можеш преспокойно като вече жена, да отидеш на гинеколог и да се предпазиш сама с хапченца(задължително обаче с лекарско предписание- никога на сама глава!). Второ, използвайте презервативи, колкото и банално да звучи вършат работа и рядко носят главоболия. Но ако се съчетаят няколко метода, има вероятност да имаш деца ЧАК когато ИСКАШ. А не когато най-малко очакваш.
Иначе, нещата които изброи са абсолютно причината поради която не ти е дошло навреме. Стреса и смяната на режим и време са най-честата причина за това. Аз сменям климат (пораади факта, че не живея в България повече), връщам се вкъщи на всеки 4-5 месеца, а разликата в температурите е близо 20 до 30 градуса, особено сега зимата. Тялото ми след много време успя да свикне и всичко си е нормално и определено след намаления стрес на който бях подложена в продължение на няколко години по различни причини.
Тялото на всеки човек е различно, но причините са подобни. Пази се, не се стресирай много. Винаги имай под ръка тест за бременност за всеки случай(ако не ползваш никой от методите, които изброих по-рано или използвате метода на изваждане преди еякулация).
Успех!
*сън*