.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Ревност- любов

Здравейте, колеги!
    Момче съм на почти двайсет години. Сега уча в Софийски университет, където срещнах едно прекрасно момиче, за което външният вид не е всичко. Ще започна от там, запознахме се преди месец, тя започна да ми пише на следващият ден и така продължихме две седмици, всеки ден чатове и телефонни разговори. До тук всичко върви по мед и масло, но една вечер й казах, че ми харесва, а тя също ми каза, че не изпитва само симпатии, но си имала гадже. Започнахме всеки ден на унито да сме си много по-близки от приятели, дори ме целуна. Но и често започнахме да се караме, защото я ревнувах, не от гаджето, а от един колега и се карахме постоянно затова. Попринцип се сърдеше и ме понякога ме блокирваше от всичко възможно, но след два часа вече, всичко й бе минало. Но от няколко дни не иска, даже да сме приятели, отново защото я ревнувам и й наговорих гадни неща. Знам, че аз съм виновен, не трябваше да й говоря такива неща, просто се влюбих и не искам да я виждам как се прегръща с друг, дори да са само приятели. Ще можете ли да ми дадете насоки как да й се извиня, така че да ми прости и евентуално да ми даде втори шанс?
    Последно редактирано от kotnika : 12-03-2017 на 18:34

Цитирай Първоначално написано от kotnika Виж мнението
    Здравейте, колеги!
    Момче съм на почти двайсет години. Сега съм в уча в Софийски университет, където срещнах едно прекрасно момиче, за което външният вид не е всичко. Ще започна от там, запознахме се преди месец, тя започна да ми пише на следващият ден и така продължихме две седмици, всеки ден чатове и телефонни разговори. До тук всичко върви по мед и масло, но една вечер й казах, че ми харесва, а тя също ми каза, че не изпитва само симпатии, но си имала гадже. Започнахме всеки ден на унито да си сме много по близки от приятели, дори ме целуна. Но и често започнахме да се караме, защото я ревнувах, не от гаджето, а от един колега и се карахме постоянно затова. Попринцип се сърдеше и ме понякога ме блокирваше от всичко възможно, но след два часа вече, всичко и минаваше. Но от няколко дни не иска, даже да сме приятели, отново защото я ревнувам. Знам, че аз съм виновен, не трябва да й говор такива неща, но просто се влюбих и не искам да я виждам как се прегръща с друг, дори да са само приятели. Ще можете ли да ми дадете насоки как да й се извиня, така че да ми прости и евентуално да ми даде втори шанс?
    Според мен дори и да й се извиниш и тя да ти прости, най-вероятно след това пак ще продължиш да я ревнуваш от всеки, а следващия месец ще питаш как да получиш трети шанс. Тоест проблемът, който трябва да решиш е, самата ти ревнивост.

Най-вероятно си ревнив, защото ти пука прекалено много. Или прекалено много си се вманиачил в това конкретно момиче, или просто нямаш много други опции с жените и те е страх да не я загубиш (а може и двете да е - случвало ми се е).

Може да не е "моменталното решение", което най-вероятно се надяваш да получиш, но най-добре за теб ще е да работиш върху живота си като цяло и да си намериш още момичета, с които да се занимаваш, а също така и цели в живота, които да те държат зает. Ако си в такава позиция - не само, че няма да я ревнуваш, ами ТЯ ще се страхува да не те загуби.

Сега дори и някой да ти каже нещо като "купи й подарък" или "дай й искрено извинение" - това може временно да реши проблема, но пак в отношенията ви ще е все едно се движиш по въже и във всеки момент може да паднеш. Кофти е.
    Обичам да правя клипове за личностно развитие!

Facebook: http://facebook.com/dvt32.net
    Instagram: http://instagram.com/dvt32
    YouTube: http://youtube.com/dvt32

Разбирам , братле. Но не искам да губя това момиче. То е единственото, след като напълнях, което ми каза,че ме харесва повече така, а не когато съм бил "кльощав". Тя все едно ми беше. изпратена от Бога, защото заради нея забравих старата си любов, но явно успях да прецакам всичко с тази моя ревност. И мисля, че няма да мога да издържа, да се правя, че не ми пука. Дори сега искам да й пиша, но знам че така ще я ядосам още повече.
    Последно редактирано от kotnika : 12-03-2017 на 19:17

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не се забърквай във филми. Щом има гадже стой на страна.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Не се забърквай във филми. Щом има гадже стой на страна.
    На същото мнение съм!
    Когато искаш да направиш нещо, намираш начин!
    Когато не искаш - търсиш причина.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Не те разбирам, честно.
    Не ревнуваш от Реалното й гадже, а от някакъв колега?

Обирай си крушите ако ме питаш мен, не е единствена, а явно няма проблем с това да ви върти няколко наведнъж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си