Ми, заглеждам се по някви доста мускулести/оформени ма не ми е ебахти критерия. Като цяло за външен вид има неща, където са доста по-напред в моите критерии от мускулите. Виж, ще излъжа, ако кажа, че бих спала и с отпуснат шишо - предпочитам ги с некви опити да се грижат за тялото и външният си вид. В случая на темата - поне некви тренировки от време на време, щото никой не се влюбва и не избира да спи с друг заради сините очи. Но цялостно не това е, което ме кара да си помисля "мамка му, ей тоя искам да го чукам веднага!", щото в повечето случаи е комплексно. Търся някакъв чар, някаква яка усмивка, да не прилича на клошарче, да не изглежда като човек без пералня и баня... Последното гадже имаше отпуснати части тук-таме и не приличаше съвсем на модел на бельо ама си тренираше и си се обличаше така, че да изглежда добре. Предполагам това все още е така. :д
Относно откровено слабичките - и такова гадже съм имала, но все пак не съм фен на ударите кости в кости. Вече не.
Най-тренираният (не най-трениращият, а с най-добрите резултати в тяло и като цяло най-силният физически) от всички трима още е еталон за тяло/външен вид и тегля по него кое ми харесва.