.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Talking

На мен ми дойде за първи път на 5 декември в 6 клас. След месец станах на 12. Бях в училище, но не ме болеше, не се изцапах много и ми мина бързо! От година имах бяло течение и всичко мина добре! Само че още не съм казала на мама - тя все още си мисли, че съм дете! Е, успех!

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Lilly23 Виж мнението
    Само че още не съм казала на мама - тя все още си мисли, че съм дете!
    Е, ти не си ли?
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Всъщност не ми дойде, беше просто зацапване. Но бяло течение имам от 2 години и очаквам да се случи скоро.
    Аз сама съм отговорна за щастието си!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilly23 Виж мнението
    Всъщност не ми дойде, беше просто зацапване. Но бяло течение имам от 2 години и очаквам да се случи скоро.
    С нетърпение ще очакваме да се похвалиш, че си станала жена.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Когато проникне някоя момче в нея...
    Няма, няма, тя ще се пази за мен. Ние ще сключваме първия форумен брак.
    Последно редактирано от Necrologist : 04-23-2018 на 19:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си