- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колата има ли значение?
За някои има значение, за някои няма значение, зависи от момичето и това какво точно си търси, всеки е различен. Познавам такива, дето ще ти направят свирка, защото имаш Е36, ако ще и с разпадащ се кит отпред, познавам такива, дето са от години заедно с приятеля си и си купи тя кола накрая, защото пича няма книжка заради диоптър, дотогава ходеха на екскурзии с влака и рейса и са си мега щастливи. Аз съм имал гаджета и като съм имал кола, и като съм карал служебна, и като не съм карал никаква и като сме късали, не е било заради колата. Бахти дискусията.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Първо след като говориш за някакво място, добре е да кажеш кое е, иначе все едно говориш за Нарния или Средната Земя.
Второ, казва се "обществен транспорт". Публичен в българския се употребява в друг смисъл.
Трето, примерът който даваш имам чувството, че е твърде далеч от българската и дори европейската действителност във всеки един смисъл!
Стереотип или не, това е действителността, независимо дали ти харесва или не!
С пералнята и хладилника не се разхождаш по улиците!
Колата и други луксозни предмети отдавна са символи на социален статус - именно това е по-важното в случая, от точната цена, марката и модела на колата!
Със скъпата кола, демонстрираш че имаш пари и посланието към жените е, че можеш да им осигуриш много други неща, не че им пука за самата кола! Или пък за теб!
Разсъждаваш като някой петокласник на когото изобщо не са му ясни нещата от живота.
Турксчо, какво говориш за мене, по-добре погледни себе си!
Тори защо ти би шута? Сигурно защото е срещнала някой с по-хубава кола и повече пари от теб - замисли се!
папуГЕЙ, казах "общувал", а не "чукал", което не е едно и също нещо!
А това че чукането е първото за което си помисли, само показва колко липсва в живота ти и си представяш чукане във всяка ситуация, като някой загорял, девствен тийн.
Самата истина, колкото и да е неприятна и неприемлива за повечето от вас!
Точно така!
Без кола си никой!
Непрактично и неизгодно е да я ползваш всеки ден в големия град, но е хубаво да я имаш и ползваш от време на време!
В кой град (свят) живееш? Във всеки по-голям град, в работните дни винаги има задръствания!
Ако си мислиш, че с колата ще стигаш по-бързо до работа или ще ти е по-евтино, жестоко се лъжеш!
Това не може да бъде!
Какъв е тоя смачканяк и скапаняк?! Коя ще се хване с такъв, кого лъжеш?!
От всички коли, най-хубава е служебната - нямаш разходи и само караш!
Само че за да сваляш жени, трябва да имаш и лична и то хубава!
Виждам че използваш минало време - кога е било това? Преди 10-15 години ли?! В днешно време ако си без кола не важиш пред жените!
Ми преди 2 години взех една кошница за 1400, на 230000 + км, набор 99 с газ, такава можех да си позволя, работейки, като студент, която вече не карам от около 6 месеца, щото кола за толкова пари никой не й ремонтира двигател, като я взимах вече имах приятелка, с която бяхме ходили тогава около половин година и се разделихме миналата година, не заради колата. След което имах приятелка, която явно се е хванала с мен заради сребристата астра с ръждиви калници, с нея ходихме до лятото, явно не можа да преглътне, че вече няма да се вози на предния джам и прогорена от фасове тапицерия (така я бях взел), с фабрична музика и някои други дребни и незначителни пред астрата проблеми като несъответствие в характерите, че бая се карахме и че толкова си бяхме досадили вече, че си измисляхме поводи да не се срещаме често, че се разделихме. Може би ако вървеше още кошницта или имах примерно Е90ка, и с двете моми нямаше да имаме никакви проблеми и щяхме да сме хепи евър афтър. Странното е, че сега съм рейсаджия, пък отскоро пак имам игра с едно момиче, даже не е грозна, нито отчаяна, може би си мисли, че рейсът е мой, де да знам. Ама кой каквото си търси. Пък ти в какво измерение живееш, на какво вярваш и под какви общи знаменатели поставяш хората и по какво ги категоризираш, е вече твоя си работа, аз ти отговорих, ако щеш вярвай, най - добронамерено ти казвам, без да искам да те засегна, че ако действително подходът ти към живота е такъв, ще срещаш много неуспехи в личен план, което не ти пожелавам, винаги другите ще са ти виновни, а ти ще си жертва, но ако това ти харесва, няма лошо. Хора всякакви![]()
Последно редактирано от prosto_chovek : 12-30-2017 на 12:39
БДЖ-то може да си бъде приключение. Преди да пуснат рейс до село, който стига за 3 часа, вместо за 8, го ползвах редовно. сега само до морето или до близки дестинации до София. Но си има нещо романтично във влаковете, а и нощните пътувания са си купон винаги.
П.С. Грозен, осъзнаваш ли, че, говорейки по този начин за всички жени, обиждаш и своите роднини от женски пол? Замисли се.
Последно редактирано от prosto_chovek : 12-30-2017 на 21:34
Това, че не се разхождаш по улиците с другите машини, които имаш не ги прави по-малко важни. Ако си някакъв бедняк с БМВ пета употреба, но тунинговано за да привлича вниманието и цялата ти заплата отива за поддръжка и гориво, а вкъщи нямаш пералня и переш в легени, а зимата си държиш храната по балконите за да пестиш ток от стария ти хладилник по-добре ли е? Това вдига ли ти социалния статус и прави ли те супер пич? Точно това е стереотипа. Грешното схващане, че готините хора карат готини коли, а тези с по-обикновени или стари не струват.
За него не знам дали лъже, но аз имах приятелка и преди да имам кола. Имам приятелка и когато имам кола и не откривам някаква разлика в отношенията ни заради колата.