.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Не знам дали има по-скапана и по-нископлатена работа от това !
    За по 2-3 часа на ден по-добре да се хванат да чистят входа на някой блок - по-малко работа за повече пари (на час).
    Абсолютно е така. Макдоналдса има един единствен бонус и той е това, че ти го съчетават с даскало/университет и прочее, обаче като работа е бая гадно и поне преди 4 5 години заплатата беше нещо от сорта на 2-3 лева на час, което, за това да седиш и да се печеш 8 часа и после да миришеш на фритюрник е подигравка, а работа има нон стоп. Ако си як по - скоро се хвани на строеж, барем 40 50 лева надник дават.

На 16 вземете си гледайте ученето и ако ви се работи, раздавайте флаери, ходете като промоутъри на разни работи по супермаркетите, лятото се хванете по заведенията, там си е оферта, ако и бакшиша остава за вас. Преди, ама това пак за лятото, в места като топ дринкс взимаха също 16 17 годишни да разтоварват касите по магазини и заведения и там имаше оферта яко. Даже зависи какво можете да правите, един съученик на времето правеше на 17 години сайтове и взимаше кинти и си бачкаше от вкъщи в свободното време.
    Последно редактирано от prosto_chovek : 12-30-2017 на 09:20
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    един съученик на времето правеше на 17 години сайтове и взимаше кинти и си бачкаше от вкъщи в свободното време.
    Изключително добра идея, изненадващо е, че за един дизайн могат да ти дадат приблизително 60-70 лева, а като добавиш JS - 120-140, после PHP и 180+ Майнкрафт плъгини, може да звучи смешно, но се печелят пари, правят се на Java и има много уроци в ут.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си