.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от daniel10 Виж мнението
    Добре така и така поинтересувай се .. да видиш , че не си прав . Понеже тук сме население 7 милиона , а примерно Щатите 318 милиона там ако вземеш 1000 долара тук ще вземаш 10 цента .. българските YOUTUBE-ри споделят информация на някой клипове
    Ами че ютуб нали е интернационален сайт, кой те ограничава че само българи ще те гледат, то идеята е да те гледат по цял свят . Как успя да обвържеш българия и щатите. Аз примерно мога да направя клип и да го гледат 100 000 американци и 0 българи, не мога да свържа защо ще ми плащат по-малко според твоята логика.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ами че ютуб нали е интернационален сайт, кой те ограничава че само българи ще те гледат, то идеята е да те гледат по цял свят . Как успя да обвържеш българия и щатите. Аз примерно мога да направя клип и да го гледат 100 000 американци и 0 българи, не мога да свържа защо ще ми плащат по-малко според твоята логика.

https://www.youtube.com/watch?v=SGCZ53pgxw8 виж пича обяснява как стоят нещата

Мега фен Аватара на anonymous908491
    виж пича обяснява как стоят нещата
    тоя пич е гнусно педалче, но не поемането на всякви пишки в уста му е проблем
    проблемът му е, че е с интелект на умряло куче и го гледат само подобни на него
    след още 10 години няма да е успял да научи как точно бачка тубата

а тия глупости как в България плащали по-малко, отколкото в краварника си ги наври отзад
    и на двете места плащат сякаш си в Бангладеш- месечната издръжка там е 5 долара

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    тоя пич е гнусно педалче, но не поемането на всякви пишки в уста му е проблем
    проблемът му е, че е с интелект на умряло куче и го гледат само подобни на него
    след още 10 години няма да е успял да научи как точно бачка тубата

а тия глупости как в България плащали по-малко, отколкото в краварника си ги наври отзад
    Деба не знам за рейтинг ли го правите или ви е кеф да си спорите . Аз питам нещо и очаквам да ми се отговори ама НЕ всеки отклонява темата , разширява я задълбочава я АБЕ общо взето накрая до никакъв отговор не се стига ... Аз ако знам как стоят нещата нямаше и да се занимавам

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Аз питам нещо и очаквам да ми се отговори ама НЕ всеки отклонява темата , разширява я задълбочава я АБЕ общо взето накрая до никакъв отговор не се стига .
    Идеален си за тубата, явно и ти си от мнозината мислещи с гъзовете си

Идеален си за тубата, явно и ти си от мнозината мислещи с гъзовете си
    Благодаря за изчерпателния отговор , този сладур на снимката ти ли си ? :O

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си