.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    твоя аргумент става и за това как двама мъже могат да отгледат едно дете по-добре от мъж и жена на хероин с хепатит ц,които живеят в кофа за боклук
    то и без хероина и хепатита е факт - достатъчно изследвания има по темата
    http://whatweknow.law.columbia.edu/t...sbian-parents/

ма ти и на тва ще скочиш че е платено

максуел дрън дрън има бог термодинамика бла бла
    пускаш му изследвания и си прави оглушки

Като толкова си затъжил за миналото - дай направо 2500-3000г назад да се върнем - гърците, римляните, египтяните и дори китайците са имали граничещи с педофилия практики (ака. мъже в зряла възраст ментори на момчета в пубертета). явно е било добро щом най-развитите цивилизации от древността (в една от които се раждат демокрацията и математиката) са го практикували ?

не очаквам смислен отговор, де ... кво се хабя :Д

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Като толкова си затъжил за миналото - дай направо 2500-3000г назад да се върнем - гърците, римляните, египтяните и дори китайците са имали граничещи с педофилия практики (ака. мъже в зряла възраст ментори на момчета в пубертета). явно е било добро щом най-развитите цивилизации от древността (в една от които се раждат демокрацията и математиката) са го практикували ?

Отказвам да повярвам, че си с почти 10 години по-възрастен от мен.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Отказвам да повярвам, че си с почти 10 години по-възрастен от мен.
    Ех аурисе, значи си бил старче, а оня ден пускаш в тиин форум обяви и предложения да ти лапат оня работа. А аз се чудя що си толкова сексуално агресивен към млади момченца. А ти ще излезеш някакъв дърт педо.
    Последно редактирано от defender : 01-05-2018 на 11:16

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ех аурисе, значи си бил старче, а оня ден пускаш в тиин форум обяви и предложения да ти лапат оня работа. А аз се чудя що си толкова сексуално агресивен към млади момченца. А ти ще излезеш някакъв дърт педо.
    Ти сякаш не си същият.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си