.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    3-4 пъти в месеца, даже аз не взимам толкова, а това е лошо. Пушила си трева, че то и родителите ти пушат, кво си мислиш ? Че тва е нещо страшно ли ? Гадости са, ако не знаеш как и кога да ги приемаш, в другия случай са удоволствие.

Хари, мврто май чака обаждане?

Е хубаво де, казваш че тревата си е трева, ноооо и за това могат да те вкарат в затвора нали знаеш? И по логиката на всички щеше и ти да си най-голямата утрепка на света, просто щото си си направила кефа

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Believe.in.you Виж мнението
    Е хубаво де, казваш че тревата си е трева, ноооо и за това могат да те вкарат в затвора нали знаеш? И по логиката на всички щеше и ти да си най-голямата утрепка на света, просто щото си си направила кефа
    Имаш много грешно мислене, чедо мое.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Цитирай Първоначално написано от kompleksar Виж мнението
    Имаш много грешно мислене, чедо мое.

Ти го каза, че тревата едва ли не е наркотик, даже и родителите пушат, ама си е незаконно и по-голямата част от населението където тревата е забранена, сме на практика престъпници, но просто някои от нас не са ни хващали.

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Believe.in.you Виж мнението
    Ти го каза, че тревата едва ли не е наркотик, даже и родителите пушат, ама си е незаконно и по-голямата част от населението където тревата е забранена, сме на практика престъпници, но просто някои от нас не са ни хващали.
    Скъпа, това е съвсем различно, просто го защитаваш, защото не можеш да погледнеш от реалната страна на нещата.

Прави квото искаш, смяташ ли, че на некой му пука? Ти си предупредена, пък вече праи квото ъкълът ти знае. Ами, ако заминеш с него в друга държава ? Освен че заебаваш родителите си и образованието, кат го хванат в затвора там и немаш пукнат лев, кво праиме ? Сама знаеш, че е бил в затвора, взима наркотици и смята да дърпа в друга държава, за да не го тикнат отново, но все пак го наричаш най-прекрасното момче? Аре бегай БГто да се оттърве от наивници като тебе. Разбирам, че от любовта се случва да опростяваш понякога, но чак толкова...
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си