.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Американската мечта ли? Значи да разбираме, че мечтаеш да си мияч на кенефи и съдове, да си камериерка или в най-щастливия случай, ако свръх-преуспееш да вземеш да вътриш геврека на някой камион. Добре, в такъв случай моят съвет е да запишеш в униьесисету колкото да хванеш някоя бригада и после да останеш и да се ожениш за някоя баба там, за да вземеш гражданство, че иначе трябва да бачкакаш като черноработник, за да останеш под радара в продължение на 10 години докато получиш гражданство. За зелена карта забрави от сега, шансът да получиш е фантастично малък и да не говорим, че администрацията на Тръпм работи по въпроса да ги маха скоро. Е, успех в сбъдването на мечтите!
    Много обичате да слагате такива етикети. Въртял геврека някой си, еми да ама работи 4-5 дни на седмица и изкарва по 10 000 на месец. Аз ако можех да карам камион и аз бих се качила.
    И за зелената карта не е никак малък шанса. Всички българи които познавам тук са дошли по този начин, включително и ние.
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Много обичате да слагате такива етикети. Въртял геврека някой си, еми да ама работи 4-5 дни на седмица и изкарва по 10 000 на месец. Аз ако можех да карам камион и аз бих се качила.
    И за зелената карта не е никак малък шанса. Всички българи които познавам тук са дошли по този начин, включително и ние.
    И ся кво правите всички българи там? Миете кенефи, нали?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си