.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Направи си тест.
    When you dream anything can happen.

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Ecstasy Виж мнението
    Направи си тест.
    Имаш много сладко име, с радост ще те изям.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Пиша в тази тема, защото сайта нещо се ебава и не ми дава да напиша нова.
    Първо, добър ден!
    Доста съм притеснена.
    Става дума за ескапел. Водя сексуален живот от известно време. Пих ескапел преди две години заради скъсан презерватив. Дойде ми на следващия ден. Преди три дни се скъса пак шибания презерватив, избор нямах, пак пих гнусното хапченце. Притесненията ми Са основани на това, че вече два дни минаха, но не ми е дошла менструацията. Притеснена съм и също за това, че никак не съобразих, но около половин час след ескапел изпих една чаша бира. Въобще не знам дали това с бирата е основателно, но ме притеснява, тъй че ако знаете нещо, моля ви.
    Ужасно съм притеснена, дали е възможно да съм бременна, да се притеснявам ли въобще?
    И още исках да добавя, ако смятате да отговаряте с упреци и груби нападки, моля спестете си го, защото не мисля, че някой е тук заради това.
    Благодаря ви от сърце, предварително.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си