.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Мега фен
    Евтаназията донякъде обезсмисля мисията заради, която е създадена медицината - да лекува болните и да намалява болката, а не да ги убива по-бързата процедура.
    Ако евтаназията се узакони, това може да доведе някои хора за лични облаги, безнаказано да се възползват от депресията на болния и да го подтикват, подстрекават към евтаназия.

Това с агонизиращото от болки дете, мани ги тия преувеличени, филмарски истории. Ти колко болни, агонизиращи от болка деца си виждал, дето искат сами да се самоубият (освен ако не са подстрекават от друг, например от секта) - да, те може да изпитват болка, но чак пък нон-стоп агонизираща.

Тогава сектите, като водят хората да самоубийство, то те все едно ги евтанизират ве. Кво толкова.
    Последно редактирано от defender : 01-16-2018 на 15:01

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Евтаназията донякъде обезсмисля мисията заради, която е създадена медицината - да лекува болните и да намалява болката, а не да ги убива по-бързата процедура.
    Ако евтаназията се узакони, това може да доведе някои хора за лични облаги, безнаказано да се възползват от депресията на болния и да го подтикват, подстрекават към евтаназия.

Това с агонизиращото от болки дете, мани ги тия преувеличени, филмарски истории. Ти колко болни, агонизиращи от болка деца си виждал, дето искат сами да се самоубият (освен ако не са подстрекават от друг, например от секта) - да, те може да изпитват болка, но чак пък нон-стоп агонизираща.

Тогава сектите, като водят хората да самоубийство, то те все едно ги евтанизират ве. Кво толкова.
    https://www.youtube.com/watch?v=hCRpuTRA7-g

Ми то и в Холандия тревата е легализирана и узаконена, пък виж ги имат едно от най-ниските нива на престъпност в Европа, та и в света. Португалци и Шведи декриминализираха употребата на дрога, та виж колко бързо спадна рейта на наркотична потребност. На никое същество не му е първият инстинкт да се самоубие. Незнам защо смяташ че цялта държава ще тръгне да се самоубива щото самоубииството било легализирано.

Ти нека те споходи някоя неизлечима болест пък да видим колко ти е силен характера.
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението

Ти нека те споходи някоя неизлечима болест пък да видим колко ти е силен характера.
    Май почна да кълнеш, като някаква дърта бабичка, невестулка. Ами естествено, че някой ден ще ме споходи, разбира се не само мен, но и теб. Тогава искам да погледна силния характер в атеистките ти очи.

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Май почна да кълнеш, като някаква дърта бабичка, невестулка. Ами естествено, че някой ден ще ме споходи, разбира се не само мен, но и теб. Тогава искам да погледна силния характер в атеистките ти очи.
    Да те кълна и да не те кълна, няма кой да ме чуе че да те споходи нещо.
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си