- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво търсят жените в един мъж?
Едни търсят пари, пари и пак пари. Други търсят романтика, мили жестове, ежедневно затрупване с цветя, бонбони, дребни жестове от партньорите им, за да им докажат, че ги обичат. Това на мен ми е адски задушаващо. Аз пък търся да е мъжкар, да си отстоява мъжката дума, ако не съм права да каже и така. А не каквото кажа и да ми се съгласява, само и само да не се скараме. Търся и някой амбициозен, че ми писна да ги тикам за някакво осъвършенстване в личностен план. И да, търся и да ме привлича визуално все пак с добри умствени качества .
Аз търся с чувство за хумор.Поне ще ми е смешно.![]()
Когато искаш да направиш нещо, намираш начин!
Когато не искаш - търсиш причина.
Теб пък кой те излъга, че грозните жени са свестни?!
Някои от тях са още по-злобни и от красивите, защото знаят че са грозни и когато някой от тяхното ниво им предложи, се държат с него още по-гадно, защото навярно мислят, че така си качват цената.
Знаят, че само грозен и смотан би им предложил, именно защото те самите са такива и това страшно ги обижда.
За красивите ти си просто поредния! Отрязват те банално, с някое тъпо клише и са те забравили на петата минута.
Пълни глупости!
Още ли не си разбрал, кое е най-важното нещо, което привлича жените?
Още глупости и клишета.
Не се учудвам, темата е такава.
А ти изтърси възможно най-баналното и тъпо клише, което може да се каже по темата.