- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
По една или друга причина, не искам да качвам снимки. Не съм и нещо кой знае какво особено, че ви е толкова интересно. + Косата ми на луминисцентна светлина, на снимки и на слаба светлина изглежда почти черна, на слънце е лилава или червена, лилава като се боядисам, после тъмно червена.
Ае пак курвенски номера... Ама тоя път ще лекувам както си знам аз, не както предния - да не направя нищо. Мхм...
квак
Това не трябва да те спира да си пробваш късмета, освен ако няма вероятност да си изядеш боя ;д. Те всички казват, че не са такива, ама жена не се слуша какво говори. Ще речеш, че тия, дето кръшкат и си зарязват приятелите заради друг, са от Марс ;д. Накратко - заграждай, куче!![]()
You're tryin' to be different, that makes you no different
Да, не виждам даже нищо лошо. Вкрайна сметка, не си ти обвързаният. Ако въпросната връзка е достатъчно сериозна, просто ще те отсвирят.
Ахахахха светът е малък. Знаех, че учат в един университет, но не знаех, че са колеги. Тъкмо преди малко гледах снимки на братчеда и си мислех, че не сме се виждали отдавна и Р. ми пише "абе тука седим с братовчед ти, не знаех че сте роднини, нам си кво си". А няколко часа по-рано "Абе, Д., знаеш ли, че един съученик ти е съотборник?"
ПС: С всеки един от тези 4-ма момци не се бях виждала от доста време, с някои от повече, с други от по-малко. И точно днес се оказа, че двама по двама се познават. ;д
Life is how you live it not how you spend it.
Ама тва са рискове, където си ги преценяваш на момента и според човека, ситуацията и разположението на звездите. Като принцип е ок да го имаш, щом те държи далеч от неща, които не ти отърват, но абсолютно не е меродавен за всички и далеч не означава морал. + е доста по-добре да си пробвал и да не е станало, отколкото да не си пробвал обаче да се чудиш каквж щеше да е, ако.
квак
А някой може ли случайно да ми препоръча упражнения за рамене? Днес докторката ми каза "има едни упражнения в интернет, ако ги правиш редовно и не ти мине, ела пак", но намирам прекалено много неща и не съм съвсем сигурна кое колко ефикасно е.
Life is how you live it not how you spend it.