- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво търсят жените в един мъж?
Грозния, опитай да погледнеш по-оптимистично на живота
Живееш един път! Възползвай се от възможностите, които живота ти предоставя!Все още си млад и можеш да промениш живота си към по-добро! Хейтът във форума може да те разтоварва, но злобата те дърпа надолу. Опитай да се фокусираш върху положителното в живота! Бъди оптимист! Успех!
![]()
И сестра му.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Зависи от жената. Някои търсят там ланците и манците, някои търсят любов, разбирателство, такива неща. Каквото можеш да предложиш, съответно такова търсеща жена ще си намериш.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Много хубаво го каза и съм напълно съгласен с теб!
Сега съвсем естествено изниква въпросът - защо като не мога да предложа пари, никоя не ме иска?
Следователно колко ли трябва да са жените по света, които не търсят пари?
Като извадиш факторът "пари" от уравнението, се получава математическа функция клоняща към нула!
Всяка жена в един момент стига до там - дори да е жена или любовница на олигарх!
Спомнете си приказката за златната рибка - много поучителен и подходящ пример за този конкретен случай!
Е, кво пък? Жените и ебането не са всичко на тоя Свят ;д. Колко хора се отказват доброволно от тия неща и стават отшелници, монаси и т.н.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Не ги забравям като цяло, забравям конкретните в момента, в който видя, че са от този тип. Не смятам да се заробвам с някоя булка, която да ми мрънка и пили на главата за щуротии, не е моя стил на общуване.
За да си отговориш на въпроса, си задай следните въпроси:
1.) А какво друго предлагаш?
2.) Как се държиш с жените, които харесваш?
3.) По какъв начин се опитваш да ги спечелиш?
4.) Как търсиш момичета?
5.) Сред какви жени търсиш своята половинка (сфера, начин на живот, интереси и прочее)?
6.) Кога се отказваш да "преследваш" момичето, което харесваш (не маниакално преследване естествено)?
7.) Как се държиш с хората по принцип, но през техния поглед?
8.) Като цяло какви интереси имаш, какъв начин на живот водиш и кои са нещата, заради които едно момиче би трябвало да те хареса и да бъде с теб?
Относно последния въпрос, извади парите от цялото "уравнение", говорим за нематериални неща и приеми неприемливата явно за теб мисъл, че има жени, които не са с някого само заради парите му. Отговори на въпроса през призмата на "идеален случай" жена, както се водят уравненията по учебниците, която явно е нещо абстрактно, но се състои от формулата за изискване на лични качества и не се интересува от пари.
Надявам се, че ако си отговориш сам за себе си на тези въпроси честно и осмислиш отговорите, като си вземеш поука от тях (ако сметнеш, че има нужда), скоро ще искат да бъдат с теб и без да си фрашкан с кинти.![]()
Последно редактирано от prosto_chovek : 01-28-2018 на 14:14
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не знам да има някой нормален, който да се е отказал доброволно от секса.
Не знам да има някой нормален, който да се е отказал доброволно от секса.
Задавали са ми подобни въпроси във форума, мислил съм и съм отговарял на тях.
Нека сега някой от другите самотни кучета (форумът е пълен с такива), да отговори на тях - мисля че ще е по-интересно и разнообразно.
Добре - значи аз съм ясен! Ти кажи за теб!
Защо не кажеш защо при теб не се получава? Питал съм те много пъти във форума, но ти все бягаш по тънката лайсна, като някоя кифла
.
Няма такива - всички го знаем!
По-добре ти кажи каква търсиш? Виждам те пускаш периодично снимки на разни случайни жени от нета, които те кефят - какво правиш с тях? Виртуално ли ги "обичаш"
?
Турксчо, ти по-добре кажи защо тори ти би шута?
И защо реши да ходиш на фитнес, някак си изведнъж след като те изритаха?
Мисля че отговорите на тия въпроси ще са много интересни на всички и ще хвърлят светлина по темата.
Грозен, аре стога с Тори, ве. Може ли да не съм във всеки опит да спориш с антракса?! Почваш да ставаш досаден вече...
квак
^ Де да предлагаха само гъз и цици ;д, а пък за чувствата на кого му пука, нека си приказват. Да, ама предлагат и една камара мега досадни неща като разговори с часове, излизания, разходки и пр. ;д
Издиша ти тезата за заложниците, щот един развод по взаимно съгласие е 150-200 лева, а издръжката на заложниците на месец е пак около 100-150 лева + е само до завършване на средното образование. :дд Никой, който е твърдо решен, че не иска някого в живота си, не би направил компромис с квото и да е, включително и със законните си роби, щото раздяла между двама родители не значи да заемаш страна или да не си виждаш робите.
квак