- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Казвал си - не ме карай да вадя цитати, защото мога да го направя!
Освен това си личи по начина ти на изразяване, характер и форумно присъствие! За Бога, ти си злобен и агресивен много повече от мен, а доста хора във форума ме обвиняват в същото!
Някои даже откровено те сравняват с мен!
Какво те прави по-злобен и агресивен от мен?
Смятай бате...
Обясни на другите, не на мен, щом си голкова готин и преуспял.
Ето дори това подкрепя моята, а не твоята теза.
Ти си пропаднал човек.
Втори опит за спазване на нормален режим - провален. Но, пък, определено си заслужаваше и пак бих го направил.![]()
Довечера съм на народни танци от суууумати време. Ще бъде интересно, предвид, че съм с два леви крака.
[QUOTE=Грозния;11589968]Казвал си - не ме карай да вадя цитати, защото мога да го направя!
Освен това си личи по начина ти на изразяване, характер и форумно присъствие! За Бога, ти си злобен и агресивен много повече от мен, а доста хора във форума ме обвиняват в същото!
Някои даже откровено те сравняват с мен!
Какво те прави по-злобен и агресивен от мен?
Смятай бате...
Според мен пък просто му бъркаш в здравето и нервичките, затова се държи така с теб. Към друг, аз поне не съм забелязала. Мисля, че е добър човек като цяло
Представях си вечерта по коренно различен начин, а то се получи бахти якото събиране. Тия определено са приятнички, но виж - за втора вечер не знам дали искам.
Почва да печели първото място навсякъде, искам това, но не знам дали няма да ми опропасти всичко това. Просто се развиват нещата наистина твърде бързо, което ме кара да се плаша. Сефте ме е толкова страх.
Днес ядох бисквити!!! Ебахти напредъка! И можах да си изпия антибиотика без да псувам. Ебахти якото!
Макар да спах супер много, пак се чувствам уморена.
квак
Препоръчителният дневен прием на джинджифил за възрастен човек е 4 грама, но Мария-Никол реши да омота 100 и се натрови.Онова говедо разбрало и казало, че много се радва. Е*ахти смешника, като не му пука, защо изобщо взима отношение...
А аз трябва сериозно да се стегна и да си избия онзи човек от главата, защото започва много да ми личи от малките жестове, обръщенията и фактът, че днес изръсих пред всички, че щом той няма да идва, и аз съм пас.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Много мразя когато трябва на някой да му вадя думите с ченгел. Аз самата не че много обичам да говоря ама това е направо смешно.
А може би просто аз си имам някакви неоправдани очаквания, ддз.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Бе Грозен, колкото и да не ми се иска да ти го кажа. Май си прав. Поразрових се послеКакто и да е.
Суууупер, хипееер забавно беше на народните танци. Дори аз ги посхванах. Обаче много ми се доходи и на бокс. Някви идеи дали ще ме вземат, предвид, че никога преди не съм се занимавала с бокс?
15 дни без почивка
автопилот включен!
добре,че се получи така. Сега се решава какво ще е следващата една година,просто трябва да съм на линия. Ако изиграя картите правилно...
Усещам как плъховете бягат,а в началото го играех на симпатия,но заговориха парите и гледните точки се променят.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На 100 кг ли ти приличам