- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
счупи смехомера. вече съм убедена, че с Грозния сте се разбрали да се конкурирате за мястото форумен шут. спокойно, ние сме достатъчно толерантни, за да се съгласим да си го поделите. вярвам, че щом може да си споделяте разни други неща и в това начинание няма да имате проблем : )
Ех, панда, панда. Това беше много яка затапка и не мога да отвърна на нея, защото аз съм само един прост и елементарен шут с беден речник, но все пак искам да разбереш колко ме вълнува мнението ти, затова нека ти покажа.
![]()
Последно редактирано от YoungBloodZ : 02-04-2018 на 21:44
Чувствам, че трябва да чета още и още
П.с.: най ба хте темата:*
Винаги ме озадачава, когато жена каже нещо подобно. Или когато жена критикува други жени, за да се хареса на срещуположния пол.
В твоя случай, дали осъзнаваш, че ако не бяха феминистките, нямаше да учиш, а да гледаш второто си дете примерно.
С което не намеквам, че да имаш деца е нещо лошо, а че преди феминизма жените са били възприемани като ходещи инкубатори, което сякаш е леко дехуманизиращо, как мислиш.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
отнема си време да търсиш специално гифче, за да ми показваш колко не ти пука.
така де, поласкана съм.
аз не съм репортвала обидите на грозния към мен май, даже не съм търсила как става
ама
честно казано има потребители, които са ми мн по-неприятни, коментарите на грозния обикновено са толкова глупави и безпочвени че чак е забавно
веднъж бях писала за някаква моя любовна драма и грозния веднага написа че съм оставила момчето за да преследвам възрастни мъже с пари
или нещо такова
лол
и между другото, ако форумът наистина се съблюдава за изказвания, лишени от обиди, било то на личностна или полова или расова основа, единствените потребители ще сме аз и dreamwalker
нямам претенции да съм адвокат на модераторите или да заемам чиято и да е страна, но всички се хващате за обиди само когато са насочени лично към вас
защо не докладвате мненията на fisherman, които в 100 процента от случаите са хомофобски или сексистки?
обидата е обида само когато е насочена към вас, така ли?
не казвам че не е нормално да репортвате мнения, съдържащи лични клевети; напълно нормално е и се надявам скоро да бъдат взети мерки поне за това
това, което исках да адресирам е че ми се вижда малко неадекватно Грозния постоянно да се обсъжда и да се репортва, а приятелчетата ви от форума системно проявяващи хомофобия, сексизъм и расизъм въобще да не са регистрирани от радара ви
Тва всички мъже спират да се развиват емоционално след 14-16 годиниИ да, всички, не някои, не повечето ВСИЧКИ!
И все пак с тях се живее трудно, ама без тях почти невъзможно![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Изключително ми е заспало в момента, сега ставам и се сещам, че имам един куп неща, които да направя и не трябва да оставям за последния момент
"‼️УСПЯХМЕ‼️
Ние и вие – заедно успяхме и лъвчетата Терез и Масуд вече пътуват към спасителния център FELIDA Big Cat Centre в Холандия. Едно от най-важните в живота им пътешествия започна днес от софийския зоопарк – със специален транспорт и цял ескорт от хора, които да се грижат за тях.
Последните месеци бяха инфарктни, не един и два пъти ни слагаха прът в колелата, подвеждаха, заблуждаваха… Точно когато се зарадвахме, че всичко е наред, пак ни подляха вода и се опитаха да обрекат Терез и Масуд на смърт зад решетки. Само че ние не спряхме да вярваме във вас, както вие не спряхте да вярвате в нас. Със задружни усилия и вашата подкрепа, се преборихме за живота на двете красиви котки, които съвсем скоро ще пораснат и ще станат величествени и царствени ЛЪВОВЕ!
Вече можем да отдъхнем и да им пожелаем:
НА ДОБЪР ПЪТ, ТЕРЕЗ И МАСУД!
(Съвсем скоро – очаквайте подробности около пътешествието на лъвчетата)"
![]()
Ебахти яката сутрин, не мога. <3 Трябва да спра да съм оувърли атачт, щото може да стана досадна и да избяга. Гледам, че съм леко понадебеляла и съм почнала да се виждам, чак странно. Някой утре ще работи, дано не стане като последния път. А снощи как му се смях, хахах. Не мога просто. Не че не съм свикнала на това, де - в продължение на половин година точно това се случваше. Ама ме досмеша супер много.
квак
Ахаахааххаха, антракс пак с бан. :Д
Ахахахах, младата кръв пак с разкъсвания :Д
Половината сте тук именно за да се обиждате и за да гледате сеир как другите се обижат и карат. Ако баннат Грозния с кого ще се заяждате?
ОН: Лошо начало на седмицата, хубавото в тази ситуация е че от тук може само нагоре![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Абе СТИГЯН-е, ти що не банваш грозното петно за спам в модераторска помощ а банваш антракс че пише по темата?