Първоначално написано от ةتشضل انزفث btw: преди два дни е взет от сервиз , защото не искаше да се зарежда , обаче пък се появи това : Има риск да са ти го прецакали или по-лошо - да са ти го сменили с друг. Сигурен ли си че е твоят? Айфоните нарочно са направени да се ремонтират трудно или да не се ремонтират изобщо, за да си купуват хората нови.
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Първоначално написано от Грозния Има риск да са ти го прецакали или по-лошо - да са ти го сменили с друг. Сигурен ли си че е твоят? Айфоните нарочно са направени да се ремонтират трудно или да не се ремонтират изобщо, за да си купуват хората нови. телефона беше в сервиз за съвсем друг проблем, но се съмнявам че са ми го прецакали но ще видим в крайна сметка какво ще стане и какво ще излезе....
Първоначално написано от ةتشضل انزفث телефона беше в сервиз за съвсем друг проблем... Да, но може да са ти го сменили с друг айфон. Сигурен ли си че е твоя?
Първоначално написано от Грозния Да, но може да са ти го сменили с друг айфон. Сигурен ли си че е твоя? според мен няма такава вероятност, защото получавах sms-и във връзка с телефона и така ме уведомиха , че е готов
Правила