.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Остави ги тия с простите коментари..
    Кажи от какво се интересуваш най-вече.Кое ти харесва.Например теми на разговор ,забавления и т.н.

Цитирай Първоначално написано от J-lo Виж мнението
    Остави ги тия с простите коментари..
    Кажи от какво се интересуваш най-вече.Кое ти харесва.Например теми на разговор ,забавления и т.н.
    Занимавам се с фотография, рисуване, отскоро свиря на китара, обичам да чета и ми е интересна информатиката.
    Кефят ме и някакви по-deep теми за разговор. Най-интересните според мен се получават когато с някого започнем да си разказваме преживания и т.н.

Освен това никъде не съм казал, че нямам приятели момчета - напротив, имам, и то не малко, просто само 2 от тях чувствам като близки - хора, с които винаги има какво да правим като се видим.
    Пък и като казвам, че сме приятели с момичетата, не си представяйте как с тях си говорим за дрехи, прически и т.н. С тях просто имаме сходни интереси, но не и такива, които могат да се обозначат като "момичешки" / "педалски"
    Последно редактирано от That's me : 02-27-2018 на 15:24

Цитирай Първоначално написано от That's me Виж мнението
    Занимавам се с фотография, рисуване, отскоро свиря на китара, обичам да чета и ми е интересна информатиката.
    Кефят ме и някакви по-deep теми за разговор. Най-интересните според мен се получават когато с някого започнем да си разказваме преживания и т.н.
    Ами явно повечето момчета около теб се интересуват от неща които не те кефят и с тези момичета както казваш имате еднакви интереси и за това споко нормал е например и аз съм момиче ама мразя да ходя с кифличките около мен и за това повечто ми приятели са момчета

Цитирай Първоначално написано от Zeny12 Виж мнението
    Ами явно повечето момчета около теб се интересуват от неща които не те кефят и с тези момичета както казваш имате еднакви интереси и за това споко нормал е например и аз съм момиче ама мразя да ходя с кифличките около мен и за това повечто ми приятели са момчета
    Права си, благодаря ти за отговора

Цитирай Първоначално написано от That's me Виж мнението

Имаш по -различни интереси от другите ,които са около теб..няма нищо лошо ,странно или гейско..напротив ..
    На 15 г. си и има още време да се доразвиваш като личност и ще срещнеш с времето много момчета с интереси като твоите.
    Когато бях в училище от моя клас също имаше едно момче,което се интересуваше от по различни неща ,обичаше както каза - по deep разговорите и така.Движеше постоянно с нас момичетата,защото момчетата го отбягваха (повечето,не всички) защото не се държеше аруганто и просташки и му казваха,че е гей и т.н. Той не се впечатляваше много от думите им за щастие. Това,което те не знаеха е че той пишеше есета и ходеше по всякакви проекти в училище и получаваше от там пари и така помогна на бедното си семейство и той се грижи за цялото сем. което не толкова заслужата той да прави това за тях. Сега живее добре намери много приятели момчета с сходни интереси .
    Успех ти желая.

За щастие почти не ми се е случвало някой да ме отбягва заради характера ми, да ме нарича гей и т.н. Пуснах темата по-скоро не защото някой ми е казал нещо, а защото повечето момчета на моята възраст движат предимно с момчешка компания и аз самият почнах да се чудя дали не съм странен. Но пък на моята възраст момчетата сигурно над половината пушат, напиват се и да не казвам какво още... Така че дори и да ми кажат нещо, не мисля, че трябва да се влияя от мнението им.

Благодаря ти за хубавият отговор
    Последно редактирано от That's me : 02-28-2018 на 17:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си