.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Аз съм по същия начин, странно но мисля че вие момчетата би трябвало да сте по отворени (винаги съм си го мислела).

Мега фен Аватара на RapExotic
    Щом имаш много приятели момчета излизай в компания с тях и се запознавай с нови хора, ходете на различни места, където има момичета. Като си сам винаги е по-трудно общуването с непознат човек и има по-голям шанс да се притесниш и да оплескаш нещата.

Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Аз съм по същия начин, странно но мисля че вие момчетата би трябвало да сте по отворени (винаги съм си го мислела).
    Всъщност за момичетата винаги е по-лесно да си намерят момче за приятел или за гадже, понеже е достатъчно да изглеждате добре на външен вид за да ви забележи някой. При момчетата трябва много повече от това, за да ги забележи някоя.

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Щом имаш много приятели момчета излизай в компания с тях и се запознавай с нови хора, ходете на различни места, където има момичета. Като си сам винаги е по-трудно общуването с непознат човек и има по-голям шанс да се притесниш и да оплескаш нещата.

Всъщност за момичетата винаги е по-лесно да си намерят момче за приятел или за гадже, понеже е достатъчно да изглеждате добре на външен вид за да ви забележи някой. При момчетата трябва много повече от това, за да ги забележи някоя.
    Ами при мен не е така, бих казала че съм доста затворена личност защото нямам доверие на хората.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си