.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Отказвам се да споря с човек, където лекува акне с антибиотици и казва на хората да правят същата тъпотия. Казах ти какъв най-вероятно ти е бил проблема 100 пъти и що антибиотика е действал само докато го пиеш - не ти увира главата. Тая, където ти е писала антибиотици, дано си изяде дипломата сама, че за друго приложение не се сещам да има.
    квак

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Отказвам се да споря с човек, където лекува акне с антибиотици и казва на хората да правят същата тъпотия. Казах ти какъв най-вероятно ти е бил проблема 100 пъти и що антибиотика е действал само докато го пиеш - не ти увира главата. Тая, където ти е писала антибиотици, дано си изяде дипломата сама, че за друго приложение не се сещам да има.
    Тори ти твърдиш и че акнето не е болест - тогава какво е?!
    Защо по интернет на много места пише че е заболяване?!
    Пише също и че акнето се предизвиква от бактериална инфекция, която не е само външна. Известни са и бактериите, които го предизвикват.

Нещата които твърдиш, не се потвъждават нито от личния ми опит, нито от източници на информация.
    Кой е прав тогава?! Или информацията в нета също е невярна, а само ти си права ?!

Посочи източници, които подкрепят твоята теза !
    Как ще обясниш съществуването на бактериите, които предизвикват акнето и как според теб трябва да се борим с тях?

Освен това не ми отговори конкретно на нито един въпрос, с което доказа, че познанията ти по медицина "с 6-ца" са посредствени и дори напълно неверни!

Да пази Бог от такива "медицински" работници, като теб, учили в някой пропаднал "университет" или кварталния козметичен салон !

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Отказвам се да споря...
    Ще приема това като гузен опит да признаеш че си в грешка .

Последно редактирано от Грозния : 03-25-2018 на 09:47
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ще приема това като гузен опит да признаеш че си в грешка .

хахахахаа , добре го каза !
    машаллах !

само аз ли никога не съм имал пъпки през живота си ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си