.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    И това влезе след 5 години, за да го напишеш? Честито!
    А за системата на мевере, не знам какво друго си очаквал, там ако не си някой на някой, трудно ще прокопсаш, все пак се въртят доста пари и е хубаво да са при "наши" момчета, а и едва ли си искал да се занимаваш с такива неща. Това, което си завършил, е по - престижно, така че, пак, честито.
    Ами искаше ми се много в интерес на истината но не се получи.А аз съм такъв че не стане ли от първия път губя интерес.Сега и роднини и познати опитваха кой го късат на психо кой на физически...Подготвят ги уж добре пък изпускат от централния затворниците хаха.Иначе не влязох за това,имах тема от миналата година която са изтрили и незнам защо така и не успях да прочета всичко и да получа някой друг съвет но явно не е била достатъчно интересна или може би са мислели че е фейк.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от Amateur Виж мнението
    Ами искаше ми се много в интерес на истината но не се получи.А аз съм такъв че не стане ли от първия път губя интерес.Сега и роднини и познати опитваха кой го късат на психо кой на физически...Подготвят ги уж добре пък изпускат от централния затворниците хаха.Иначе не влязох за това,имах тема от миналата година която са изтрили и незнам защо така и не успях да прочета всичко и да получа някой друг съвет но явно не е била достатъчно интересна или може би са мислели че е фейк.
    По принцип в тая "академия" "изпитите" са пълна пародия. Един познат, спортист от малък, занимаващ се с бойни спортове и какво ли не още, също доста надъхан, не го приеха поради някаква причина, а съм гледал всякакви тумбаци да се въртят около тая сграда и вътре в нея, а после и като ги видиш какви куки излизат, да ти се приреве. Не е случайно, че отношението на много хора към тази порочна система у нас е негативно основно.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

ако да кажем завържеш някакъв контакт с полицай , той би ли могъл да "помогне" по въпроса ?

Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    ако да кажем завържеш някакъв контакт с полицай , той би ли могъл да "помогне" по въпроса ?
    Нали там е въпроса да не те уреждат бе пич. И според мен няма смисъл да се дават пари за да те вземат на работа.

Нали там е въпроса да не те уреждат бе пич. И според мен няма смисъл да се дават пари за да те вземат на работа.
    аз догодина завършвам , имам качествата и се подготвям но нямам връзки за съжаление ;(
    баща ми преди беше полицай , даже за кратко и началник на полицейско управление в Саудитска Арабия.
    Но той не работи това повече от 10 години и следователно тук в България нито има някакви контакти , нито важи където и да било вече...

Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    аз догодина завършвам , имам качествата и се подготвям но нямам връзки за съжаление ;(
    баща ми преди беше полицай , даже за кратко и началник на полицейско управление в Саудитска Арабия.
    Но той не работи това повече от 10 години и следователно тук в България нито има някакви контакти , нито важи където и да било вече...
    В момента 90% от хората ги късат на психо.Ако имаш татуси пак те късат,ако имаш проблем с очите пак те късат.В МВР болница може да се цакат пари но са 30 кабинета и в кабинет поне по 2-ма и на двамата трябва пари... Дано успееш,стягай се за психото!

В момента 90% от хората ги късат на психо.Ако имаш татуси пак те късат,ако имаш проблем с очите пак те късат.В МВР болница може да се цакат пари но са 30 кабинета и в кабинет поне по 2-ма и на двамата трябва пари... Дано успееш,стягай се за психото!
    аз се подготвям за изпитите , и търся връзки в случай че решат да ме прецакат и да ме ощетят и поне да използвам тези пари и връзки именно да си вляза честно.

е добре като са толкова много хора и комисия , как успяват да влязат ?
    сериозно питам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си