- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Дискусиите във форумите - мета дискусия
Ето, сега почти ми уби желанието за дискусия, но понеже това е една по-различна тема, ще ти отговоря за последен път. Няма да ти обяснявам разликата между изброените от теб, а ще ти обясня разликата между фейк и фейк.
Има хора, които си правят фейкове с цел да тролят форума. Има и хора, които си правят фейкове, защото по един или друг начин са уязвими от истината и не могат да я напишат от истинските си акаунти, защото имат познати във форума. Каква е разликата ли? Разликата е, че едните се развеселяват, потъпквайки останалите, а другите се опитват да помогнат.
Иначе ти можеш да кажеш истината, защото никой от форума не те познава. Но я си помисли дали ако те познаваше дори един активен потребител щеше да пишеш същите тези неща? Всички знаем очевидния отговор.
И понеже знам, че сега ще кажеш, че всеки има право да е анонимен, е, доста хора са изгубили анонимността си не по собствено желание, а заради потребители като dreamwalker, papugai и т.н.
Последно редактирано от YoungBloodZ : 04-24-2018 на 09:44
Всъщност, повечето собственоръчно си качваме снимки из фороня, по собствено желание се добавяме в скайп/фб и си пишем, сами искаме да сядаме на стола, сами си уреждаме малки или големи срещи. Реално мен никой не ми е опрял пистолета в главата, за да си кажа истинското име или нещо такова. Никой не иде и да те ръчка теб да казваш твоята истина, без значение дали става въпрос за дребни неща като домашният ти любимец или за опита ти в леглото. Дриймуолкър и там оня потребител, чийто ник не помня, който пазеше някакви писмени документи на компютъра си с наши мнения, само са се поинтересували и са ни писали или нещо, но далеч не са ни те виновни, че целия форон ни знае цвета на долните гащи. Като са излизали голи снимки или видеа на бившите форонни двойки пак сами са си били виновни, че не са ги изтрили на раздяла.
квак
Благодаря! Щеше да ме разочароваш ако се беше предал твърде лесно.
И все пак, защо за "последен" път?
Повечето са такива.
За това съм съгласен, но се получава така, защото са били твърде непредпазливи да разкрият кои са всъщност. Ако трябваше да си разкриваме самоличността, форумът щеше да се превърне в най-обикновен фейсбук!
Изгубили са си анонимността, защото са били твърде непредпазливи, а потребителите които споменаваш са от тези с най-много трол-фейкове и ти като модератор го знаеш много добре!
Аз също съм качвал снимки. И кво от тва?!