.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Хайде сега като един опитен модератор да ми разясниш принципните разлики между трол, фейк и sock-puppet !

Потребител (стар или нов) създава профил с цел подвеждане на останалите, като предлага пред форума някое различно свое "АЗ".
    Няма значение дали представя истинското си "АЗ" с фалшив профил или фалшивото си "АЗ" с "истински"!
    Аз не виждам разлика между тези неща !
    Ето, сега почти ми уби желанието за дискусия, но понеже това е една по-различна тема, ще ти отговоря за последен път. Няма да ти обяснявам разликата между изброените от теб, а ще ти обясня разликата между фейк и фейк.
    Има хора, които си правят фейкове с цел да тролят форума. Има и хора, които си правят фейкове, защото по един или друг начин са уязвими от истината и не могат да я напишат от истинските си акаунти, защото имат познати във форума. Каква е разликата ли? Разликата е, че едните се развеселяват, потъпквайки останалите, а другите се опитват да помогнат.

Иначе ти можеш да кажеш истината, защото никой от форума не те познава. Но я си помисли дали ако те познаваше дори един активен потребител щеше да пишеш същите тези неща? Всички знаем очевидния отговор.
    И понеже знам, че сега ще кажеш, че всеки има право да е анонимен, е, доста хора са изгубили анонимността си не по собствено желание, а заради потребители като dreamwalker, papugai и т.н.
    Последно редактирано от YoungBloodZ : 04-24-2018 на 09:44

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    е, доста хора са изгубили анонимността си не по собствено желание, а заради потребители като dreamwalker, papugai и т.н.
    ще те съдя за лъжливи обвинения

Мега фен Аватара на tori
    И понеже знам, че сега ще кажеш, че всеки има право да е анонимен, е, доста хора са изгубили анонимността си не по собствено желание, а заради потребители като dreamwalker, papugai и т.н.
    Всъщност, повечето собственоръчно си качваме снимки из фороня, по собствено желание се добавяме в скайп/фб и си пишем, сами искаме да сядаме на стола, сами си уреждаме малки или големи срещи. Реално мен никой не ми е опрял пистолета в главата, за да си кажа истинското име или нещо такова. Никой не иде и да те ръчка теб да казваш твоята истина, без значение дали става въпрос за дребни неща като домашният ти любимец или за опита ти в леглото. Дриймуолкър и там оня потребител, чийто ник не помня, който пазеше някакви писмени документи на компютъра си с наши мнения, само са се поинтересували и са ни писали или нещо, но далеч не са ни те виновни, че целия форон ни знае цвета на долните гащи. Като са излизали голи снимки или видеа на бившите форонни двойки пак сами са си били виновни, че не са ги изтрили на раздяла.
    квак

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Всъщност, повечето собственоръчно си качваме снимки из фороня
    Сигурно. Затова от активните в момента потребители само ти и най-много още един да сте качвали снимки...
    Колкото до това, което казах, то се отнасяше за хората, които не са изявили желание да добавят снимки, фб и т.н.

Мега фен Аватара на tori
    Сигурно. Затова от активните в момента потребители само ти и най-много още един да сте качвали снимки...
    Колкото до това, което казах, то се отнасяше за хората, които не са изявили желание да добавят снимки, фб и т.н.
    Ива не е качвала снимки и никой и няма фейса, за да качва? На две от потребителките никой почти не им знае истинските имена, макар че има и снимки, и фб-ци. Който иска наистина да остане анонимен, остава анонимен. Това е.
    квак

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ива не е качвала снимки и никой и няма фейса, за да качва?
    много силно изказване
    и напълно погрешно

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    много силно изказване
    и напълно погрешно
    Помня снимки на краката и само.
    квак

Ива не е качвала снимки и никой и няма фейса, за да качва? На две от потребителките никой почти не им знае истинските имена, макар че има и снимки, и фб-ци. Който иска наистина да остане анонимен, остава анонимен. Това е.
    Трябва да добавя, че преди няколко години октривахме ФБ профилите на потребители тук чрез линковете от ФБ, но от ФБ се усетих и успяха да поправят грешката си.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Ето, сега почти ми уби желанието за дискусия, но понеже това е една по-различна тема, ще ти отговоря за последен път.
    Благодаря ! Щеше да ме разочароваш ако се беше предал твърде лесно.
    И все пак, защо за "последен" път?
    Има хора, които си правят фейкове с цел да тролят форума.
    Повечето са такива.
    Има и хора, които си правят фейкове, защото по един или друг начин са уязвими от истината и не могат да я напишат от истинските си акаунти, защото имат познати във форума.
    За това съм съгласен, но се получава така, защото са били твърде непредпазливи да разкрият кои са всъщност. Ако трябваше да си разкриваме самоличността, форумът щеше да се превърне в най-обикновен фейсбук !
    Изгубили са си анонимността, защото са били твърде непредпазливи, а потребителите които споменаваш са от тези с най-много трол-фейкове и ти като модератор го знаеш много добре!
    Аз също съм качвал снимки. И кво от тва?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Благодаря ! Щеше да ме разочароваш ако се беше предал твърде лесно.
    И все пак, защо за "последен" път?
    Повечето са такива.
    За това съм съгласен, но се получава така, защото са били твърде непредпазливи да разкрият кои са всъщност. Ако трябваше да си разкриваме самоличността, форумът щеше да се превърне в най-обикновен фейсбук !
    Изгубили са си анонимността, защото са били твърде непредпазливи, а потребителите които споменаваш са от тези с най-много трол-фейкове и ти като модератор го знаеш много добре!
    Аз също съм качвал снимки. И кво от тва?!
    аз съм качвал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си