- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Колко живи останахте в тоя форум?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
NEGAN, сериозно ли се хвалиш с т'ва, че ти били ъпвали темите. Абе, меееен, какво не ти е наред?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
спечелих още с първата минута. добре че не ми се наложи останалите 13.
кой ти е позволил така да ми ползваш селфитата ;/
поне да беше използвал различен цвят от розово.
Последно редактирано от pandabear : 05-02-2018 на 05:13
Once "крипер", always "крипер", you know?
По-скоро бих казал пълен минус, който не умее да измисли и една хубава обида, а само лее помия и я разтяга. Общо взето като политик, вместо с 2 думи да каже каквото има да казва, той го разтяга в 5 изречения.
Не се трогвай толкова, случайно съм ти ъпнал темата. Нищо впечатляващо няма у теб.
Известен бил... Сигурно си като оня Maleficus, който имаше разработен бизнес, имаше и доста пари, а по цял ден висеше във форума. Даже е много възможно ти да си същия палячо.
11/10
Не искам да бъда дребнав, но тук се пише.
Ми к'во да ти каже, че си качила ли? Нали ако ти го каже ще седнеш на него и ще му спреш притока на кислород.
^ здр, грозен. на опашката за дневната порция след оригинала.
Панда
Вземи го за жена
Виж какво хубаво пъжка по клиповете за теб
Правилният отговор е
Че не трябва да ми отговаряш защото съм мъдрец
Дано тая кифла се отказа вече да ме занимава че е много досадна
![]()
паразитите имат нужда от лайна
грижа се за съществуването ти
колко пъти да ти го повторя, нематод...
Не. Типичният варненски диалект. И с тембърът не може да компенсираш. Още като цъкнах върху снимката, с която "поздрави" Тори ми стана ясно. Среден пръст, с мазнинки, псевдо брада за опит да покриеш бузките, шапка адидас вероятно криеща ръмбестата глава. Типичен образ. Ама споко, като изключим всичко т'ва поне си имаш близо Морската градина.
дори да си нямах приятел пак не бих флиртувала със селски бек като теб. поисках да се запишеш, 'щото един човек от форума спореше с мен, че едва ли ще звучиш като селяк, пък аз само по една снимка и няколко изчетени поста разбрах.
пояснявам, че държанието определя човек като селяндур, а не мястото, на което се е родил ('щото все ще се появи някой да се изкаже по въпроса). нямаш странен хумор. просто като цяло нямаш такъв. шегичките и "обидите" ти са на гимназиално ниво, даже малко надценявам може би. също така би било добре да спреш да ми пишеш лични съобщения.
Нигън, направо те удари в земята.
https://www.youtube.com/watch?v=MeB3...youtu.be&t=249