- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Супдр добре ми идва деня, не мога да искам абсолютно нищо повече. Забавлявам се и си тъпча яки панаирски сладкиши, друга вредна храна, бира, ест време с бебчо... Видях и всичките гадове. Поспах мъничко, ест други яки работи. Абсолютно няма празно! Живота е хубав. Искам да е така всеки ден.
квак
Вися си на терасата, събудена твърде рано от чуруликащите лястовички (защото не мога да остана равнодушна при тия звуци), пия кафе, мисля и аха-аха ми се насълзяват очите от кеф. Как преди почти година се надявах на тия неща, на които се надявах?! С кой акъл съм го мислила това?! Явно болката ми е замъглявала разума напълно и не съм виждала тая чудесна възможност да се освестя след всичко. Друго обяснение нямам. Обаче, ако не бях минала през лошото, нямаше да оценявам така високо тия лястовички, платила съм си предварително за хубавото. И сега му се радвам като детенце.
Всяка сутрин се събуждам с такъв ентусиазъм да живея и да откривам нови неща, че е невероятно. Всяка сутрин, в която се намеря до моят човек, усещам ебахти кефа и ебахти гордостта за дето съм успяла да изградя всичко за пореден път. И още повече искам да си направя шибаната татуировка - щото си доказах многократно, че мога да мина през всичко. И че никой не е по-голям от това, което нося у себе си. А то е хубаво. И ми трябваше просто точната компания, за да осъзная колко съм щастлива и колко още мога, имам и ще дам на някого. Щото не е ей така, за без нищо да съм Ангелчето в телефона му явно.
квак
чудя се дали утре или други ден да отида до ММА магазина за екипировка![]()
( ще си купувам протектори за крака )
Влюбено ми е
![]()
Последно редактирано от HollyGolightly : 05-06-2018 на 02:17
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Нито червено, нито бяло индистиЧЕ..
Нашите са в някакъв транс от кеф, аз съм хайпната за пореден път И баща ми изобщо е затиснат до стената от наличието на такава мисловна дейност. Пък дядо е безмълвен и най-вероятно впечатлен. И всичко това в добрия смисъл, разбира се. В най-най-най-добрият. Само където всички не му изръкопласкваха на всяко адекватно изречение, хахах. Усещах всяко сърце, излизащо от очите им. Толкова впечатлени от някого рядко са били изобщо, камо ли от мой приятел или от човека до мен. Всеки шибан ден ме кара да съжалявам, че не сме се запознали два-три живота по-рано. Мисловната дейност, разбиранията, добротата, възпитанието, начетеността, личният опит, чувството за хумор И чернината на въпросното, усмивката дето ползва срещу всичко и всички, самоиронията, сарказма, четенето между редовете, отношението спрямо хората наоколо И спрямо мен... Въобще всичко, което има в наличност зад тоя леко пиянски поглед, е точно като песните на сирените - има огромен потенциал да е виновен за моето удавяне. Абсолютно съм сигурна в това... Всеки шибан ден откривам по още нещо в огромния арсенал, което ме кара да ахна и да ми опада мандибулата + кара и мен да се ъпгрейдвам. После как да искам да си тръгва или да съм ок да е далече?!
МЕГА много го харесах онзи индивид, за който ми говореше колко е крив... МЕГА-ГИГА-УЛТРА-АДСКИ МНОГО! Също ме настъпи и с тва, че изобщо от него е тръгнало това с щъркелите зимата, както и факта, че НЯКОЙ РАЗКОЛАЧВА ПОЛОВИН КОЛА, ЗА ДА СПАСИ ВРАБЧЕ! Ми, уплаши ме в началото, а те толкова си подхождат и толкова се допълват двамата... Буквално можеш да видиш еднаквото ДНК там... :ддд Номер едно не го познавам, но с номер две се е справил отлично и съм благодарна, че точно аз съм получила шанса да прекарвам време.
квак
Тоз' пък. Като те боли си кали тибията(пищяла). Така даже ще си по добър, и с едно съществено предимство пред другите.
То е като ония дебелите, който нямат волята и ги мързи си бутат количката и да си придвижват три буквеника. Затова си купуват шопинг карт. Що?
Тялото ти има толкова много потенциал, и ако го улесняваш всеки път с някакви протектори (не броя тези за устата :Д, там трябват), се лишаваш ти самия(в мислите си). Кали си тялото, така никога няма толкова да пъфкаш че това или онова те боли. Естествено, калявай го с мярка и според нивото, което си сега.
https://www.facebook.com/groups/Geim...3636403697879/
Специален поздрав за феновете на Гейм аф тронс, че се спуках да се хиля като го видях. :дд
квак
като оставим настрана, че си е чист спам
понеже първо трябва да харесаш страницата им
иначе нямаш достъп до съдържанието
за първи път виждам страница с десет админа и модератора
и нито един от тях не е от София
избягвам такива места, че нямам гугъл преводач и грам не разбирам написаното