.
Отговор в тема
Страница 309 от 451 ПървиПърви ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 701 до 7 725 от общо 11257
    Цитирай Първоначално написано от NEGAN Виж мнението
    Пичонка, ще ми повярваш ли ако ти кажа, че не съм влизал от 2014?.
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на tori
    Супдр добре ми идва деня, не мога да искам абсолютно нищо повече. Забавлявам се и си тъпча яки панаирски сладкиши, друга вредна храна, бира, ест време с бебчо... Видях и всичките гадове. Поспах мъничко, ест други яки работи. Абсолютно няма празно! Живота е хубав. Искам да е така всеки ден.
    квак

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Тогава в Испания е имало само 1 отбор
    Че то и сега е така !
    Колко от тях са по времето на Франко?

Половината от тези 10 са по негово време.Прави си сам изводите
    Добре, пак остава да обясниш спечелването на още 5 Шампионски Лиги от Реал Мадрид !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Че то и сега е така !
    Добре, пак остава да обясниш спечелването на още 5 Шампионски Лиги от Реал Мадрид !
    Да,Барселона е отборът сега.
    5 от 12 спечелени честно.По-малко от половината.Не говори добре за балерините.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на tori
    Вися си на терасата, събудена твърде рано от чуруликащите лястовички (защото не мога да остана равнодушна при тия звуци), пия кафе, мисля и аха-аха ми се насълзяват очите от кеф. Как преди почти година се надявах на тия неща, на които се надявах?! С кой акъл съм го мислила това?! Явно болката ми е замъглявала разума напълно и не съм виждала тая чудесна възможност да се освестя след всичко. Друго обяснение нямам. Обаче, ако не бях минала през лошото, нямаше да оценявам така високо тия лястовички, платила съм си предварително за хубавото. И сега му се радвам като детенце.
    Всяка сутрин се събуждам с такъв ентусиазъм да живея и да откривам нови неща, че е невероятно. Всяка сутрин, в която се намеря до моят човек, усещам ебахти кефа и ебахти гордостта за дето съм успяла да изградя всичко за пореден път. И още повече искам да си направя шибаната татуировка - щото си доказах многократно, че мога да мина през всичко. И че никой не е по-голям от това, което нося у себе си. А то е хубаво. И ми трябваше просто точната компания, за да осъзная колко съм щастлива и колко още мога, имам и ще дам на някого. Щото не е ей така, за без нищо да съм Ангелчето в телефона му явно.
    квак

Град
    София
    Да,Барселона е отборът сега.
    5 от 12 спечелени честно.По-малко от половината.Не говори добре за балерините.
    Мечтай си !

чудя се дали утре или други ден да отида до ММА магазина за екипировка
    ( ще си купувам протектори за крака )

Влюбено ми е

Последно редактирано от HollyGolightly : 05-06-2018 на 02:17
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    чудя се дали утре или други ден да отида до ММА магазина за екипировка
    ( ще си купувам протектори за крака )
    Ако ти трябват, по-добре си купи.

Здраво ли се млатите на ММА? Биете ли се в турнири?

Нито червено, нито бяло индистиЧЕ..

Мега фен Аватара на tori
    Нашите са в някакъв транс от кеф, аз съм хайпната за пореден път И баща ми изобщо е затиснат до стената от наличието на такава мисловна дейност. Пък дядо е безмълвен и най-вероятно впечатлен. И всичко това в добрия смисъл, разбира се. В най-най-най-добрият. Само където всички не му изръкопласкваха на всяко адекватно изречение, хахах. Усещах всяко сърце, излизащо от очите им. Толкова впечатлени от някого рядко са били изобщо, камо ли от мой приятел или от човека до мен. Всеки шибан ден ме кара да съжалявам, че не сме се запознали два-три живота по-рано. Мисловната дейност, разбиранията, добротата, възпитанието, начетеността, личният опит, чувството за хумор И чернината на въпросното, усмивката дето ползва срещу всичко и всички, самоиронията, сарказма, четенето между редовете, отношението спрямо хората наоколо И спрямо мен... Въобще всичко, което има в наличност зад тоя леко пиянски поглед, е точно като песните на сирените - има огромен потенциал да е виновен за моето удавяне. Абсолютно съм сигурна в това... Всеки шибан ден откривам по още нещо в огромния арсенал, което ме кара да ахна и да ми опада мандибулата + кара и мен да се ъпгрейдвам. После как да искам да си тръгва или да съм ок да е далече?!
    МЕГА много го харесах онзи индивид, за който ми говореше колко е крив... МЕГА-ГИГА-УЛТРА-АДСКИ МНОГО! Също ме настъпи и с тва, че изобщо от него е тръгнало това с щъркелите зимата, както и факта, че НЯКОЙ РАЗКОЛАЧВА ПОЛОВИН КОЛА, ЗА ДА СПАСИ ВРАБЧЕ! Ми, уплаши ме в началото, а те толкова си подхождат и толкова се допълват двамата... Буквално можеш да видиш еднаквото ДНК там... :ддд Номер едно не го познавам, но с номер две се е справил отлично и съм благодарна, че точно аз съм получила шанса да прекарвам време.
    квак

Ако ти трябват, по-добре си купи.

Здраво ли се млатите на ММА? Биете ли се в турнири?
    като се ритаме без протектори много боли , затова е препоръчително да сме с такива .
    здраво , бих казал относително, правим си спаринги това-онова и турнири все още не се задават.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    като се ритаме без протектори много боли , затова е препоръчително да сме с такива .
    здраво , бих казал относително, правим си спаринги това-онова и турнири все още не се задават.
    Тоз' пък. Като те боли си кали тибията(пищяла). Така даже ще си по добър, и с едно съществено предимство пред другите.
    То е като ония дебелите, който нямат волята и ги мързи си бутат количката и да си придвижват три буквеника. Затова си купуват шопинг карт. Що?
    Тялото ти има толкова много потенциал, и ако го улесняваш всеки път с някакви протектори (не броя тези за устата :Д, там трябват), се лишаваш ти самия(в мислите си). Кали си тялото, така никога няма толкова да пъфкаш че това или онова те боли. Естествено, калявай го с мярка и според нивото, което си сега.

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Тоз' пък. Като те боли си кали тибията(пищяла). Така даже ще си по добър, и с едно съществено предимство пред другите.
    То е като ония дебелите, който нямат волята и ги мързи си бутат количката и да си придвижват три буквеника. Затова си купуват шопинг карт. Що?
    Тялото ти има толкова много потенциал, и ако го улесняваш всеки път с някакви протектори (не броя тези за устата :Д, там трябват), се лишаваш ти самия(в мислите си). Кали си тялото, така никога няма толкова да пъфкаш че това или онова те боли. Естествено, калявай го с мярка и според нивото, което си сега.
    по време на спаринг не виждам лошо да се използват все пак може и да се контузиш
    на състезанията си без протектори естествено , но пък там дори и най-опитния в ритниците да си пак ще имаш едно наум!

в крайна сметка си избрах тези , да са ми честити

Мега фен Аватара на anonymous908491
    с розово нямаше ли

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    с розово нямаше ли

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

с розово нямаше ли
    хаха имаше едни розови с чисто очертани розови букви , но тамън да ги взема се отплеснах и ми ги гепиха под носа...
    купих си още и нови дрехи , една шапка и червена мешка на Nike за сметка на това

Град
    София
    в крайна сметка си избрах тези , да са ми честити
    Айде честито!
    Ти в ММА-то на какъв стил наблягаш повече - бокс, кикбокс, борба или друго?
    с розово нямаше ли
    Тия ги пазят за такива като теб !

Мега фен Аватара на tori
    https://www.facebook.com/groups/Geim...3636403697879/
    Специален поздрав за феновете на Гейм аф тронс, че се спуках да се хиля като го видях. :дд
    квак

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Специален поздрав за феновете на Гейм аф тронс, че се спуках да се хиля като го видях. :дд
    като оставим настрана, че си е чист спам
    понеже първо трябва да харесаш страницата им
    иначе нямаш достъп до съдържанието
    за първи път виждам страница с десет админа и модератора
    и нито един от тях не е от София
    избягвам такива места, че нямам гугъл преводач и грам не разбирам написаното

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Благодаря ти .

Айде честито!
    Ти в ММА-то на какъв стил наблягаш повече - бокс, кикбокс, борба или друго?
    попринцип на всичко , все пак е ММА попринцип боят се започва в страйкинг.
    а на спаринг различно. ако примерно играя със добър граплер да кажем гледам да взема надмощие в страйкинга ( бокс , кикбокс и тн )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си