- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Нещо се бях разбесняла тия дни, предполагам имаше защо, но вече не помня. Странно къса памет имам, когато ме гушкат и гъделичкат... Това не вещае нищо добро. Също така започвам да си правя второ семейство пак, започвам да се чувствам вкъщи. Наистина не вещае нищо добро. И пак ш съм в чувал и на части, както обикновено, всъщност. #несенаучидапрайшкатнея...
Нямам търпение да стане време, защото ще е някакво много голямо изпитание за мен. До момента съм била в такава ситуация, но никога на мой терен, доколкото въобще може да е мой... Звучи като експеримент, който би доказал някои неща. Така мисля. Само времето ще покаже.
Ся обмислям да се гушвам и да умирам.
квак
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
казах, че харесвам задници.. не съм казвал големи ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
A Лиле не говорех за точно в момента, а за хипотетична ситуация в хипотетична вселена в която бихме имали някакъв контакт.
И все пак това арогантно и надменно държание не минава сериозно..
Няма да вадя стари неща, ако се сетиш сама окей.. От уважение ще замълча..
![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-26-2018 на 00:09
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Колко трябва да е зле за да мине година и още да се държи като абсолютно леке.
Донякъде ме е жал, понеже само един нещастен човек би се държал така.
Но това снощи премина всички граници. Тъкмо реша че всичко е приключило и не трябва да се занимавам с нечии шизофренични изблици и вземе че ме изненада с нови висини на идиотията си.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Нигън, как е убежището, как са спасителите?
Когато искаш да обясниш на някого какъв екскремент е, но си го блокирал отвсякъде и имейл е единствената ти възможност и се губи цялостният ефект, понеже имейла изглежда по-изискано и официално от СМС![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
На такова селташко поведение, от възпитание не се обръща внимание!
Лилето я мислех за по-умна, възпитана и зряла от колкото очевадно е.
Ама т'ва си е нейн проблем, няма смисъл да се траш толква във форум относно кой какъв е.
Каквато иска да си бъде, стига да не ни занимава (смисъл можеш да не я четеш, аз така ще правя за напред) с елементарното си поведение, не си струва усилията да й обясниш, малка е има време ще порасне и ще й дойде акъла..
On TOPIC
СНОЩИ ГЛЕДАХ THE AVENGERS INFINITY WAR на предпремиера.. И НЕ КАЗВАМ, ЧЕ Е ЕПИК, НО ГО КАЗВАМ.
Кевин Фейги трябва да целува ръка на режисьорите и сценаристите... nay... гъза трябва да им лиже..
DOWN RATE EPIC MOVIE HANDS DOWN. 19 филма BUILD UP и накрая просто ... FAAAAAAAAAAAN BOYING... all over the place..
нямаше слаба сцена, нямаше нещо извън мястото си.. ВСИЧКО беше as perfect as It should be!
Просто съм отнесен напълно от това какъв невероятен masterpiece беше тоя филм. И да знам.. не е списъка на шинлдер и не е с кой знае каква история, но за хора като мен (фенове) си беше с много яка история.. ЕФЕКТИТЕ, БИТКИТЕ.. holy MFUCKING SHIT THAT WAS AMAZING.. И беше някакъв супер dark themed.. и имаше за какво.. мега емоционални моменти.. мега брутален филм... I CANNOT WAIT TO WATCH IT ATLEAST 5 MORE TIMES.
Dr. Gregory House
Анар4и, тва мъжото много иска да ходим да го гледаме ама не съм догледала всичките филми, та заради мен ще е или сам, или ще изчака. Ще предам, че си го харесал.
квак
Знам и за венъм.. а за кюстендилското кино..
хахха..
3д апарата е най-модерния 3д апарат на балканите (като изключим IMAX, и говорим за обикновено 3д ;д ) Добрият ни кмет го купи с лични средства ;д
Но снощи бях в София на IMAX.. пред премиерите са само там ;д
Dr. Gregory House
Аз пък понеже знам к6де е най-дълбокото.Няма да казвам, че поне година на кея не съм стъпвала, щото си е шейм да си русенец, а толкова време да не си стигнал до там.
квак
Toренце филма беше майнд блоу.. особено ако си фен.. имаше толкова.. fan services.. и толкова се бяха постарали да се насереш от кеф.. че буквално не спрях да се хайпвам през цялото време..
Бяхме 4 човека 2 момчета 2 момичета..
Нашите 2 мацки ми стояха от дясно..
А от ляво на мен имаше некви непознати 2 котета.. и въобще не им обърнах внимание ;ддд което е нехарактерно за мен
Dr. Gregory House
Ми, то ти като цяло си си смотан, бебчо... Нищо чудно да не обърнеш внимание на котЯнцата.
Бтв, ти щеше скоро да минаваш през Руситу? Ко стана?
квак
Ем, да, то ако не беше гимназията и по-специално специалните предмети, половината и повече забележителности из Русе и околностите нямаше да съм ги обиколила, камо ли нещо да се заровя по книги/нет да търся откъм история или интересни факти. :дд Сиреч хубаво, че съм завършила екскурзоводско, та поне знам къде живея.
Приятеля пък, макар че е русенец, не е живял тук сумати време, та го напътствам накъде да кара и обяснявам като за кретени кое къде е.
Блъдзи, тройчица за бира ще има, да. Стига говедото да се появи...
Едит: Съвсем вероятно е да стане тва, да. По-нататък лятото най-вероятно ще стигнем по морето.
квак