- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Нуждая се от фитнес съвет!
Принципно предпочитам кардио тренировки главно, защото по- бързо горя мазнини. Целта ми е да махна всяка една мазнина по тялото ми, защото се комплексирам и се дразня на себе си. Винаги съм се чудел защо има такива мои връстници със моята височина, години, килограми и нямат мазнини. В момента искам просто да изгоря всяка една мазнина в коремната област, защото супер много ме дразни и ми се иде да се хвърля някъде, само заради една сланина. Даже в повечето моменти съм се чудел защо живея като има много по- добри места от този физически свят :@. Дразня се като не правя нещо както трябва и винаги става така, че или да ме мързи или да нямам желание и се чуда въобще защо това нещо се случва и защо просто не се изпаря духовно и материално ? Чудел съм се дори ако ме няма как ще е по- добре за всички хора около мен. Преди време бях около 72 кила и от най- малкото съм се комплексирал. Нашето поколение ни мързи(някои) но никой не се пита защо, но и явно да се пита защо няма да получи отговор, който да е наистина логичен. В повечето моменти просто ми се е искало ей така просто да изчезна и да не се върна под каквато и да е форма- духовна или материална. За съжаление от малките неща се нервирам, които аз ги позволявам да се случат. Примерно не се храня, както трябва и родителите ми правят забележка, но не знам как да им обясня, че искам да свалям тази мазнина и така нататък, но с гладуване е много рисково, което го знам. Смисълът, който аз търся в това да живея е нещо, за което не намирам точният отговор, щеше да има смисъл ако беше вечен животът.