.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ако имаш добър външен вид и пари, не би трябвало да имаш проблеми да забиеш някоя си.
    Не винаги е така, но за жалост в повечето случаи е..

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Не хлътвай - дори да харесваш някоя, имай едно наум, че може да те лъже и изостави в един момент
    Това вече си е напълно вярно. Отдавна е минало времето явно да си джентълмен с обноски. Не обсебвай момичето, не й досаждай, защото за жалост тези същества колкото повече внимание им отделяш, толкова по се отдалечават. Говори и с други момичета та да придобиеш кураж и опит за тази, която си набелязал. Не се притеснявай накрая дали ще те одреже, винаги знай, че тя не е последното момиче на Земята. Дерзай

Цитирай Първоначално написано от KraLd Виж мнението
    Не винаги е така, но за жалост в повечето случаи е..

Това вече си е напълно вярно. Отдавна е минало времето явно да си джентълмен с обноски. Не обсебвай момичето, не й досаждай, защото за жалост тези същества колкото повече внимание им отделяш, толкова по се отдалечават. Говори и с други момичета та да придобиеш кураж и опит за тази, която си набелязал. Не се притеснявай накрая дали ще те одреже, винаги знай, че тя не е последното момиче на Земята. Дерзай
    Ами последните дни когато и да се засечем(с едното момиче), си разговаряме, лафим си...., но гледам изобщо да не се натрапвам.. Виждам,че се опитва постоянно да ме заговоря, да идва при мен, разпитваме.. естествено в такъв случа и аз поддържам "интригата"

Но виждам,че е така доста общителна.. дори тя ми спомена,че с това и като любимо да се изявява по конкурси, представление..обичала разговорите, контактите, ала бала.. явно си търси внимание.. Не,че не бих се престрашил да я поканя ей така на кафе двамата, но просто така съм се напатил,че вече нз да ли просто не си запълва времето с лафове, или има нещо..

Дори приятел с който излизаме заедно ме видял,че си лафим... и ми казва абе.. има нещо май май.. пробвай се кво ти пука? не е лоша Никол..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си