.

Виж резултатите на анкетата: Как Анархито има бизнес за 10-ки хил. и си е купил жилище преди да стане на 25?

Гласували
7. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Работил е много и честно

1 14,29%
  • Мама и тате са му помогнали финансово

2 28,57%
  • Семейството му има връзки

3 42,86%
  • Получил е някакво наследство

1 14,29%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 122

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Напротив, напротив, опитваш се да омаловажиш ама и на мен са ми раправяли това онова.
    Ти просто си нагъл, мазохист някакъв, доказват ти вината и пак цъфваш вместо да повиеш куйрука както си и требва.
    Чакаш някой си нещо да позабрави и изведнъж се изкарваш много начетен много успял ама то това са си само твои думи, някакви опити да оправиш имиджа ама това нещо се явява много труд за нищо, не виждам смисъл в тоя форум аз че и хвалби и лъжи да се ръсят с някаква неясна цел.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Напротив, напротив, опитваш се да омаловажиш ама и на мен са ми раправяли това онова.
    Ти просто си нагъл, мазохист някакъв, доказват ти вината и пак цъфваш вместо да повиеш куйрука както си и требва.
    Чакаш някой си нещо да позабрави и изведнъж се изкарваш много начетен много успял ама то това са си само твои думи, някакви опити да оправиш имиджа ама това нещо се явява много труд за нищо, не виждам смисъл в тоя форум аз че и хвалби и лъжи да се ръсят с някаква неясна цел.
    Бате какво значи доказвали са ти ;д
    Какво значи някой друг да докаже нещо за мен, като от тези доказващи (102/ пандабеър / климатроника) никой не знае нищо за мен? И не са ме виждали? И нямат идея дори как се казвам? Цяло име... С изкл, че с пандабеър сме се виждали за съжаление о.О
    Какво значи "доказвали са"
    Пример ;д
    Иванчо : Започнах Нов бизнес
    (рандом доказвач) ААА НЕ Е ВЯРНО, ТВА щото аз така казвам.

И отдолу изписва с голям надпис.. ДОКАЗАНО? Или какво?

Има и хора тук, които са ме виждали и знаят за какво иде реч и преди и сега.

Или, че някои определени женски същества, бяха казали, че съм лъгал, че съм 95ти набор.. ;д смисъл лайк... Пххахахахахахаххахахахаха хахахахахаха

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    То и грозния си мисли, че съм корумпиран връзкар... Т'ва ся доказано ли е?
    Смисъл да знам.. да си променя имиджа.. и вече да се вживявам като такъв?

Според тори съм гушлива панда (щото с нея се държа мило като си лафим по телла), тва ся.. доказано ли е?
    От утре съм с костюм на панда!

;ддддддд смях. Айде лека, че след 5ч треа ставам за работа. Хубавци.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си