Работил е много и честно
Мама и тате са му помогнали финансово
Семейството му има връзки
Получил е някакво наследство
Първоначално написано от an7raks , и със 100+лв на ден съм бил Wowowowo take it easy. Дай да говорим в реални цифри, че ставаш смешен.
Първоначално написано от YoungBloodZ Wowowowo take it easy. Дай да говорим в реални цифри, че ставаш смешен. Мога да го потвърдя това, не се изказвай неподготвен.
квак
Първоначално написано от tori Мога да го потвърдя това, не се изказвай неподготвен. Това в възможно само и единствено ако работодателя е по-смотан от антракса, защото всички знаем, че не може да ободе куче в гъза.
Първоначално написано от YoungBloodZ Wowowowo take it easy. Дай да говорим в реални цифри, че ставаш смешен. Охльо-бохльо, най-смешното нещо тук е включването ти.
Първоначално написано от an7raks ...и със 100+лв на ден съм бил... нито съм имал проблеми с това да си намеря и задържа читаво момиче. ... Турксчо пак си е бил чикии на пясъка ... Първоначално написано от YoungBloodZ Wowowowo take it easy. Дай да говорим в реални цифри, че ставаш смешен. ...и пак е спал отвит и гъза му захапал чаршафа !
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Виж "облака" с етикети
Правила