Цитирай Първоначално написано от Roza_bez_bodli Виж мнението
Имам една приятелка,която страшно си пада по един мъж, беше го канила на кафе, но той си бе намерил оправдание да не отиде , после и се извини, но от тогава така и не излязоха ... говорят си общи приказки,когато се засекат, но нищо по въпроса ... Та се чудеше дали да не опита да го покани в тях да пийнат нещо... Бих и казала давай покани го , но и самата аз не знам как да я посъветвам ?
Та кажете ми вашето мнение ?
Твоята приятелка е полудяла за секс точно с ТОЗИ мъж и му се натиска съвсем явно.

Той много добре е разбрал каква и е целта, но след като е отказал среща и не проявява интерес, значи не я харесва !
Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
Но пък съм и старомодна и ми се иска мъжа да е “мъжът”.
Е да - явно искаш някой да те глези и да ти плаща сметките . Докато това продължава, мъжете и жените никога няма да бъдат равни.
Цитирай Първоначално написано от Roza_bez_bodli Виж мнението
...бил и казал когато ти е удобно аз ще чакам или нещо от сорта , но после нищо ... вече известно време ...
Потърсил я е от учтивост, като може дори да е знаел че тогава е заета и ще му откаже.
Щом не я е потърсил пак и както казваш "после нищо... вече известно време" - той не се интересува от нея и няма да я потърси повече !