.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Да се преструвам? хмм.. ама то е до време, след това какво правим...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 20188102 Виж мнението
    Да се преструвам? хмм.. ама то е до време, след това какво правим...
    Продължаваш много ясно!
    Някои хора се преструват цял живот!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Не можеш да се промениш.
    напротив, всеки може да се промени и се променя
    да, не можеш да промениш същността си, но можеш да станеш по-търпелив и да си промениш нагласата към някои неща, което е голяма промяна за някои хора и оказва сериозно отражение върху личността им
    Но можеш да се преструваш пред другите. Всички го правят.
    така най-много да си докараш психични проблеми
    но определено няма да те направи щастлив. хората усещат, когато не си искрен, освен ако не си патологичен лъжец

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от 20188102 Виж мнението
    Благодаря за отоговорите,

Да на 22 и не съм ебал, това свръханализиране е доста точно понятие и дори да се опитвам да правя обратното винаги го имам това в мен независимо за какво става реч, понякога наистина помага, защо реално обмисляш нещата и виждаш грешките, но в други ситуации "обмислянето" не играе голяма роля и там ми е проблема, нз кога да спра..

Може и да си прав за първото изречение може и да не си, защото Ако исках "просто да еба" това е лесно плащаш и действаш, имам приятели които ми предлагат курви... Относно второто изречние, не съм писал,че искам топ путка, модел или невероятен секс, напротив искам наистина свястно момиче, Дори последното за което ставаше въпрос нито е топ, нито има топ Фигура, просто ме кефи излъчването и, усмивката и разговорите и, да Детско ще кажете, но това гледам в едно момиче.. то е ясно,че всеки иска 90х60х90 мерки, стегнато дупе, яки цици.. ам то тва е пълен фейк..

ДА да имаш право, казах го в леко преносен смисъл.
    мн уважение към жените лъха от целия пост
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Разбира се, те всички женски си падат по (пасивно-)агресивни кретени, които ако пийнат повече, са способни да тероризират и майка си... Извади си главата от гъза, вярно.

Истината е, че никой няма да си падне по теб, когато стоиш в ъгъла - трябва да направиш впечатление с нещо. Като сте пасивни идиоти седящите в ъгъла, нямате приятелки и не правите секс. Твай! Изобщо е близко до акъла. Никой мацка не е длъжна да ти отговори на влюбения, зареян поглед, идващ от ъгъла, щото няма на кво отгоре - само поглед е, възхощение. ако отговаряхме на такива неща, щяхме да сме лошите, че само да ни погледнеш и сме ти навити. Коври такива, какможем?! Трябва да станеш и да направиш впечатление самичък, разбира се, ако имаш между ушите. Като нямаш между ушите го караш на ръчна.
    Сам даже си го казал - ако искаш да се получи нещо, ставаш и го правиш. И тва не важи само за мъжете, а напротив - тоя, който е по-вдъхновен да прави нещо, става и го прави.

Мразя путки, където само се оплакват.
    Хехе направо ме разби с тоя коментар, ами в общи линии и жената може като си хареса някой да направи първата крачка ние не сме ѝ длъжни, колкото до това, че не си падате по-лоши момчета силно се съмнявам, повечето като ги гледам все с такива се хващат, пък нека си говорят че не им харесвали такива! Много интересно е с какво и как да я впечатля не съм и в главата и не знам какво и харесва, за това няма и да се получи!

Мега фен Аватара на tori
    Ми, аз казах - по-вдъхновения да прави нещо, ходи и го прави.
    квак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си