- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм в момиче, но не мога да и кажа
Абе ти не виждаш ли, че авторът е "непопулярен" (смотльо) и се е захласнал по "принцесата" на класа?! Не виждаш ли, че той не е част от нейните приятели?!
Ако беше вървежен пич, изобщо нямаше дори да идва тук и да пише тая тема.
Съжалявам че го казвам толкова директно, но нямам друг избор да противодействам на наивността която внушаваш на автора!
и това го "видя" от 2 реда ли?
вкара си негативния филм без дори да знаеш каква точно е ситуацията (както обикновено)
този спор сме го водили, няма смисъл, имаш коренно противоположна гледна точка на моята
нагласата "по-добре да пробвам и да разбера дали ще се получи и да си взема поука, ако не се" е по-успешна от "няма смисъл да пробвам каквото и да е, по-добре да стоя и да обвинявам жените/гените си/илюминатите"![]()
Написаното от автора е напълно достатъчно да направя този извод и той е верен!
Това че ти не схващаш за какво става въпрос си е изцяло твой проблем.
Това което препоръчваш е като нагласата да се играе хазарт - "ако не си пусна фиш, няма да спечеля". Ти не вземаш под внимание вероятностите и изгледите за успех и да даваш такива съвети на други хора е безотговорно!
Истинската проверка за това кой е крив и кой е прав ще дойде от автора - ако отиде да я зарибява и тя го отреже, значи че аз съм бил прав! Ако станат гаджета, значи ти си бил прав (но това няма да стане и ти го знаеш)!