.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Мда,а един шоколад завива мармоти в станиол... Връзкитена такава възраст не са устойчиви, защото става въпрос за едно детско мислене тип "морето ми е до колене".
    Да. В смисъл... вярно е само като тенденция, както казваш намират се изключения, ама са именно изключения. Между другото това за създаването на стабилна връзка в някаква немного крехка възраст е потвърдено и от психологически проучвания (не от типа "експертни", които ги публикуват в Космополитан, че на повечето хора представата им за подобни неща е такава xD).
    Ако всичко върви както върви обичайно, на 20 и на 24 ще си различен. Да, може би не до степен да не можеш да се познаеш, обаче личността ти още се развива сравнително осезаемо.
    Естествено, ако някой не може да комуникира адекватно, не е толерантен и проявява да кажем склонност към манипулация /в съчетание с други 'бонуси' от същия тип/, и на 30+ ще си блъска главата в стената и връзките му ще се разпадат или ще са пародия...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Да. В смисъл... вярно е само като тенденция, както казваш намират се изключения, ама са именно изключения. Между другото това за създаването на стабилна връзка в някаква немного крехка възраст е потвърдено и от психологически проучвания (не от типа "експертни", които ги публикуват в Космополитан, че на повечето хора представата им за подобни неща е такава xD).
    Ако всичко върви както върви обичайно, на 20 и на 24 ще си различен. Да, може би не до степен да не можеш да се познаеш, обаче личността ти още се развива сравнително осезаемо.
    Естествено, ако някой не може да комуникира адекватно, не е толерантен и проявява да кажем склонност към манипулация /в съчетание с други 'бонуси' от същия тип/, и на 30+ ще си блъска главата в стената и връзките му ще се разпадат или ще са пародия...
    До тая степен на нещата - имам предвид психологически проучвания - не съм стигала да чета или търся (макар че изобщо е интересно за четене, предполагам), но опита и наблюдаването на чужди връзки/грешки си показва баш това. То изобщо, де - не е само до връзки. Опита изобщо е хубаво нещо. Дори на сравнително крехка възраст като си с извадена глава от гъза, научен си поне да опитваш да мислиш и "да следиш картите", чуждият опит не е толкова чужд.
    Баба ми почина преди 2 години и половина, аз не съм умирала ест., но като гледах, изобщо не изглеждаше приятно да си мъртъв...
    квак

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Хайде кажи поне един-двама, които ти допадат. Предизвиквам те ; ).
    Арабчо, TrollFactory и някои други които ги баннаха от форума - MalePanther, Maleficus и другите му профили, prosto 4ovek и някои други, които не влизат във форума вече.
    Нищо подобно не трябва. Абсурдно би било схващането, че като обясниш на някого колко е смотан, какъв боклук е характера му и т.н. той ще се плесне по челото, от раз ще получи дзен прозрение и ще си промени кардинално навиците.
    Целта не е да ги променям, а да ги поставям на мястото им !
    Да бе, "факти", че целият форум е пълен само и единствено с отрепки...
    То животът е пълен с такива, та във форума ли ще е по-различно ?!
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ако това беше така, нямаше да има нужда да го казваш, то щеше да си личи.
    То си личи и теб те е яд !
    Виждаме се почти всеки ден, и всеки уикенд сме заедно.
    Значи не живеете заедно !
    ...ми е ясно какво мога аз да му дам (отново не говоря за секс).
    Я кажи какво друго можеш да дадеш освен секс, че ми стана интересно !
    Той е човека с когото можем да си говорим с часове и никога не ни омръзва. Не си мълчим почти никога, винаги имаме теми за дискутиране- работния ден, статия която сме прочели, нещо което ни се е случило преди време и за което сега сме се сетили, цели, емоции, чувства, книги, мечти, you name it.
    Така ли?!
    Малко по-рано твърдеше нещо друго:
    ...не е никак полезно да си с някого 24/7. Омръзвате си, разговирите ви рано или късно ще се сведат само до битовизми и какво се случило на работа, а след време и за това няма да си говорите, а липсата на комуникация неименуемо води до раздяла.
    Ето че сама си противоречиш и вече е очевидно за всички !
    ... само се надявамЕ до тогава семейството ни да е по-голямо, а не тричленно като сега
    Кои сте тези, които се надявате? Кое е това тричленно семейство? Ти, майка ти и баща ти ли? Или ти, кучето и котката?

Питам защото явно не става въпрос за приятеля ти, тъй като не можеш да наричаш "семейство" някой с когото не живеете заедно .
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си