- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да срещна бъдещата половинка?
Момчетата почти не се закачат с някоя "приятелски". Естествено, това не би следвало да се преекспонира, защото иначе се получават щуротии от сорта:
-Колко е часът?
-Обвързана съм и съм ВЕГАН!
;dd
Та да, както казах, тенденцията е да го правят, защото им харесваш като момиче. Общо-взето практични са и по-скоро няма да инвестират кой знае какво внимание, ако единствено им се струваш приятна компания. На шега също не би трябвало да се случва често, не сте на по 16-17, че да е някаква тръпка да си създавате забавлението точно така ~ при положение, че има безброй други весели неща, които поне не изглеждат инфантилно.
А и не би трябвало да задълбаваш и да се опитваш да отгатнеш каква е целта; това, ако е прекалено, само ще ти ощети спонтанността, ще те направи скована и... абе просто е ненужно философстване. Разбира се, не казвам да правиш всичко супер безразсъдно, да не се опитваш да постигнеш някакъв по-широк поглед на ситуацията и т.н. Казвам, че ще е добре да си развиеш социалните умения, което включва и флирт уменията/улавянето на реален интерес - вероятността е това да не стане, или поне не колкото искаш, в случай, че седиш и анализираш "Ама той е с много свободно и шеговито отношение, ако ме харесваше, сигурно нямаше да е така, а щеше да е по-обран и да се вълнува повече"...
Не съм чела повечето от мненията, та ще пиша по първоначалния пост.
Излизаш ли достатъчно, даваш ли възможност на хората да те забележат по някакъв начин? Не говоря да се правиш на маймуна за внимание, а просто да знаят че съществуваш. Имаш ли някаква социална среда, хора които могат да те запознаят с някого и т.н
За да срещнеш хора трябва да си част от нещо, някоя група, компания, дейност.
Освен това колкото повече се вторачваш в това да търсиш партньор и връзка, толкова по-малка е вероятността да го намериш. Такива неща не стават по план, не стават с търсене, защото накрая ще изглеждащ и ще се чувстваш отчаяна.
WTFне знаех че 23 е някаква преклонна възраст
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Холке, ти пак си няколко поста (и дена) назад. Чудя се от часовата разлика ли е или си така постоянно!
Всички тия неща, които питаш, вече са питани и отдавна имат отговор.
Тя вече е отчаяна, ако още не си се сетила.
Ако не почне да се предлага я чака старост в апартамент с котки.
Авторката трябва да използва това което има и да вземе да покани някой в тая ваджайна най-накрая!
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Ще намери ако не си стои само у тях. Ако никой не я вижда и не знае за съществуването и, няма как да дойде да почука на вратата и да пита дали има някоя желаеща за гаджосване.
Работата не се брои за излизане и място за срещане, малко сме тези дето по този начин се запознаваме с хора
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Най-вероятно не си стои само у тях, но има някакви други неща, които не иска да признае открито. Или крие нещо или послъгва или и двете.
Работата и учебното заведение са местата, където най-много хора се запознават и си намират партньор/и в живота!
Недей да се мислиш за уникална, за това че си намерила мъж в работата - това е нещо толкова обикновено, че чак е банално!
Извинявай за въпроса, но ти със шефа си ли спиш? За това ли твоят случай е толкова уникален
?
^Абе аз не мога да разбера ти харесваш ли някого ей така просто защото ти се струва приятен и адекватен, макар и само по мнения? Как пък из цял форум един не се намери, на когото да не обясняваш колко е меркантилен, прост, нерелевантен към темата, наивен...? Всички момичета, които пишат тема, че за момента не им се получава на любовния фронт, ще си умрат с котките, защото самочувствието им било изкуствено, всички момчета, които не са си легнали с една определена сладурана, са загубеняци и живеят в илюзията, че жените се впечатляват от нещо различно от пари...
И как успяваш абсолютно всяка тема да обърнеш на лични нападки :х
Връзките на работното/учебното място са изключително неподходящи, не е никак полезно да си с някого 24/7. Омръзвате си, разговирите ви рано или късно ще се сведат само до битовизми и какво се случило на работа, а след време и за това няма да си говорите, а липсата на комуникация неименуемо води до раздяла. От там накъде? Търсите си друга работа ли, за да не се гледате всеки ден?
Не, с него дори не работим заедно, на около 30 мили един от друг са ни офисите, просто така се получи. Да не говорим и че работата ни е от напълно различно естество.
Всъщност статистиките сочат точно обратното, че браковете сключени толкова рано или с партньор от тийн годините са много по-вероятно да свършат с развод. Колкото и да си развит/а на 18 още нямаш изграден характер и не си много наясно с това, което искаш от живота. Много често тези хора се разделят понеже (изненада!!!) между 18-25-30 години се променяш многоПървоначално написано от FuzzyDesertPaw
Едит: Парадосу, как очакваш човек който изпитва толкова неприязън към себе си да понася останалите?
Последно редактирано от HollyGolightly : 07-07-2018 на 18:05
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Като ще си говорим за принципно, то и разговор принципно така се води, чакаш да ти отговорят и след това допълваш. И това не е каране.
Правиш някакви генерални заключения които си ги дочула от някъде и като ти казах че не стоят така нещата смени теорията
И това пасивно-агресивно обръщение "мила" към непознати го остави на грозния
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
... Първо никаква теория не съм сменила, може би от начолото просто не съм се изразила както трябва. Второ аз не правя заключения които "съм дочула отнякъде" ами казвам това което мисля защото от начало не бях казала чак толкова съществено нещо, че чак да му обръщаш такова внимание и трето думата "мила" не я казвам със никаква злоба, защото са ми викали така и знам колко е гадно. Това че си прочела тази думичка от постовете на грозния, не значи че винаги е лошо обръщение...
абе за кво никът ти е деспасито.. сигурно заради това си нямаш приятел
Има но са много малко.
Повечето са такива и затова трябва някой да им обясни какви са.
Това не са лични нападки, а факти.
Истината боли, но кво да направя?!
А как си представяш да делиш жилище, легло и живот с един и същ човек да кажем 20 или повече години?!
Значи на тебе връзката ти е само за чукане и размяна на подаръци, а?
След предишния ти пост мисля че ти би се развела след 3 месеца брак.
Значи ли това, че даваш само на мен да те наричам "мила", а мила?
Накарай твои приятелки и колежки да пуснат приказка за теб в махлата и града или съответно селото, че си търсиш гадже. Рекламата е хубаво нещо винаги, дори ако стоката не я бива много много. Гледам, че си по-мощна така вербално, мисля че може да си по-активната част от един флирт. Нищо лошо няма да стане на тези години, освен да се изложиш, пък за това на абс никой не му пука.
П.С. В сайта за запознанства в никакъв случай не се кръщавай Деспасито, освен ако не искаш да ти пише някой с ник fikienomer1.
Последно редактирано от dexofen : 07-07-2018 на 22:28
Признай си най-после, че българския не ти е 1ви език и за това вместо да прочетеш и разбереш какво ти се казва, ти се налага да интерпретираш както ти падне.
Само ми е интерсно освен секс, друго в главата ти има ли, че го намесваш в почти всеки свой пост... егати жалката работа![]()
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Мила, езиковата ми култура е на светлинни години над твоята. Избрала си крайно неподходящ начин да ми кажеш че завиждаш
!
Така ли?! В моята глава било само секс?! А в твоята?!
Кажи ти колко често и с каква цел се виждаш с приятеля си?
Как си представяш да живееш заедно с някого?
Твърде тенденциозно подмина тези въпроси мила! Недей така - излиза че за теб връзката служи само за приятно изкарване и запълване на свободното време
.
Ако мислиш, че това е сериозна връзка, доста си се объркала.
Мда,а един шоколад завива мармоти в станиол... Връзкитена такава възраст не са устойчиви, защото става въпрос за едно детско мислене тип "морето ми е до колене". На 14-15 си намерих първото гадже и беше голяма любов, израснахме заедно - 3 години по-късно се разделихме, защото нямаше нищо, което да продължава да ни интересува в другия. Бяхме заедно по навик. На 18 се хванах с един човек на моите години, чиято муцуна можех да гледам уж цял живот, представях си семейство с него - 2 години и половина по-късно нещата се прецакаха, щото сме се оказали в грешка нещо и не щем толкова семейство, колкото мислехме (сега сме щастливи с хората си). Занимавах се по-късно с един човек за около половин година, който не обичах, но на който бях лоялна - нищо съществено не стана, но имаше компромиси и изобщо хубави неща. На 22 съм сега и от извесно време ходя с настиящия си човек - не ми се ще да го призная, но виждам как умираме на по 190 заедно в леглото си, защото всеки си има личното пространство, историите, драмите, бившите... Забавлявали сме се по отделно и сме спрели да правим глупости, научили сме си уроците как именно трябва да се обичаме всеки-себе си, интересен ми е до степен да седя един час да го слушам какво и как ми говори от живота си преди мен, вместо да ходя да пишкам. Виждам се псувайки една фактура за ток с него. А първия вече изобщо не го познавам и наистина нищо не ни събира, въпреки че сме в добри отношения. Ако трябваше да създадем семейство заедно, нямаше да се получи нищо, щото голяма част от нещата сме ги видяли заедно и дори не ни се коментираше, не ни се мислеше за нищо, карахме го без добра комуникация. Бихме говорили само за децата си цял живот. Точно заради това можеше да ни удари и кризата на средната възраст, та да ходим да се забавляваме поотделно, щото сме нямали това. С настоящия, с Моя човек, сме си интересни - можем да гледаме филми в петък вечер, да затваряме барове и да вършим работа, самодостатъчни сме си във всеки възможен аспект. Изчезнали са мислите и целите от първите ни и сме поулегнали, има накъде да градим заедно.
Родителите ми и те така - все още имат неразказани истории и се обичат, говорят си с часове, чакат другия от работа да могат да се видят. А са се запознали след 2-3 връзки. От друга страна много хора, където познавам, с връзки от по 14-15-годишни казват, че е грешка за тях това и се разделят на дърти години да се забавляват и да имат опит. Правят моите грешки на по 40+. В гова няма нищо хубаво, нищо градивно.
Не ме разбирай погрешно - има и двойки с връзки от тия години, но са някакъв малък процент и са е особено устойчиви, всяка прашинка би обърнала каруцата. Извън романтичните тъпотии, че са сладки как си знаят кътните зъби и пиенето на кафе, няма друго впечатляващо. Опита е важния, щото как да знам, че искам Иванчо, след като не съм видяла друго какво има да ми се случи?!
квак
Хайде кажи поне един-двама, които ти допадат. Предизвиквам те ; ).
Нищо подобно не трябва. Абсурдно би било схващането, че като обясниш на някого колко е смотан, какъв боклук е характера му и т.н. той ще се плесне по челото, от раз ще получи дзен прозрение и ще си промени кардинално навиците.
Да бе, "факти", че целият форум е пълен само и единствено с отрепки... и това го натякваш постоянно във всяка тема, дори някой просто да говори как отива да си купи кола или да си пусне сериал... Обективност high level, мхм xD.
Факти, колкото и че ваксините предизвикват аутизъм или че кемтрейлс са реален феномен. По тази логика всеки ще си пише каквото му хрумне, буквално, и ще се перчи колко е непогрешим.
Последно редактирано от paradosou : 07-08-2018 на 13:36
Да. В смисъл... вярно е само като тенденция, както казваш намират се изключения, ама са именно изключения. Между другото това за създаването на стабилна връзка в някаква немного крехка възраст е потвърдено и от психологически проучвания (не от типа "експертни", които ги публикуват в Космополитан, че на повечето хора представата им за подобни неща е такава xD).
Ако всичко върви както върви обичайно, на 20 и на 24 ще си различен. Да, може би не до степен да не можеш да се познаеш, обаче личността ти още се развива сравнително осезаемо.
Естествено, ако някой не може да комуникира адекватно, не е толерантен и проявява да кажем склонност към манипулация /в съчетание с други 'бонуси' от същия тип/, и на 30+ ще си блъска главата в стената и връзките му ще се разпадат или ще са пародия...
Ако това беше така, нямаше да има нужда да го казваш, то щеше да си личи. Все пак тук се комуникира писмено и се вижда кой умее да се изразява и да разбира български и кой не. При теб определено "четене с разбиране" куца. Преиначаваш си някакви неща и после ги твърдиш като факти. Пример:Първоначално написано от Incel
Виждаме се почти всеки ден, и всеки уикенд сме заедно. Говорим си, готвим си, излизаме по разходки, паркове, пътуваме до близки и далечни градове, виждаме се с приятели, гледаме филми.Първоначално написано от Incel
Как си представям да живея с него? Прекрасно, ето как. Не съм на 14-18-20, имам ясна представа какво искам от този живот и какви качества търся у човека до себе си, както и ми е ясно какво мога аз да му дам (отново не говоря за секс). Той е човека с когото можем да си говорим с часове и никога не ни омръзва. Не си мълчим почти никога, винаги имаме теми за дискутиране- работния ден, статия която сме прочели, нещо което ни се е случило преди време и за което сега сме се сетили, цели, емоции, чувства, книги, мечти, you name it.
И след 50 години пак с него се виждам, само се надявамЕ до тогава семейството ни да е по-голямо, а не тричленно като сега
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות