- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не се сещам за заглавие
И другият.
Не съм оторизирана да лекувам когнитивни нарушения, дислексия, дислалия или каквато там дис имате. Как пък само вие схванахте темата като личен дневник за това колко съм прекрасна. Два очевидни фейк профила с по 20-тина мнения с давност месец. За мен значими са отговорите на истински профили като Номи например, които са се доказали като прекрасни и успели личности в живота. Искрено й се възхищавам за това, което е.
Вашето ми прилича на “ние ще те обиждаме, защото се чувстваме засегнати от това, че харесваш това което си, въпреки че сме никои и ти нямаш право да опровергаваш, защото така”. Не знам кое прилича повече на детската градина. Вземете да еволюирате ментално, емоционално и всякак.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Ти такава си я направила. Аз какво да направя, че се излагаш? Не ти се получава да ни убедиш в специалността си, а очевидно е, че доста пламваш докато се опитваш. [/QUOTE]
Хайде, ето пак. Реши, че си госпожица специална, заради която хората ще си правят фейк профили.
Забрави да почеткаш и всички останали истиснки профили с по 90000 + мнения. Просията за лайкове е доста ниско падение в собствената ти тема.
Не се чувстваме засегнати, а развеселени от глупостта ти.
За най-малкото се хвана, направо като удавник за сламка. Избягаш всякаква същественост в отговорите си, защото си притисната на тясно. Току виж истината за това каква си блесне. Мисля, че чувстваш поражението си в собствената си тема и правиш отчаяни опити да изпълзиш от битката.
Ти наблегни на това, благодаря!
Във форума отдавна е ясно, че тя има огромна мания за величие и малки цици, и затова избива комплекси. Чувството на жена с малки цици е същото като при мъжете с малки пишки
!
Опитваме се да ти кажем учтиво, че сама се излагаш мила!
Ние те познаваме достатъчно за да разберем, че си непоследователна!
Нима ако те опазнаем повече, ще станеш по-последователна?!
Ти пък може ли да си толкова груб - нашата форумна принцеса е измислила приказка за себе си, а ти сега всичко искаш да развалиш!
# това е сарказъм
Истината е че тя е банално скучна и няма кой да ѝ обърне внимание, нито тук, нито в живота. Преди време ѝ се връзваха един-двама мъже, но вече и те загубиха интерес.
Дивергюн и Пандишпандие Петмезова имаха повече почитатели, но пък и те не бяха чак толкова нагли и с толкова малки цици!
А манията за величие как се лекува?
юФке, направило ли ти е впечатление, че не можеш да общуваш нормално с почти никой от форума?
Евалата!
Кой пък е този потребител?
Във форума никъде не съм видял такова нещо.
А ти си олекотена всякак.
Да го наречеш сектант не е аргумент срещу тезите, които той наистина добре ти подреди, а ти му се развряка, че не те бил познавал и се направи на ударена за всичко, което той ти каза.
По-рано в темата ти го казах, че "го каза на себе си в огледалото" е аргумент за детската градина.
Не ме интересува дали точно ти ще ми дадеш оценка "оригинален". Животът ми не зависи от твоето мнение за разлика от теб, която спи на клавиатурата, за да се заяжда с останалите в собствената си тема.
Защото:
1. Имаш кофти характер
2: Вече ти го казаха, но нека го цитирам.
Хм, нека започнем с очевадното:
1. Не пускаш теми в този раздел.
1. Когато пускаш тема в него, то е, за да полееш всички с със своето свръх самочувствие без покритие и садистична злоба към всички, които не са съгласни, че си специална.
Не можеш да се контрааргументираш, защото нямаш аргументи.
Използваш твърде много думи свързани с някакъв вид мръсотия. Сигурна ли си, че нямаш нещо проблеми?
Мерси за пожеланията, но не отговарям на нито един тези критерии. Това може да го отнесеш към себе си като замениш мъжкия род с женски и кастрацията с фригидност.
Успех и на теб!![]()
Последно редактирано от TrollFactory : 07-10-2018 на 12:48