.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa

И другият.
    Не съм оторизирана да лекувам когнитивни нарушения, дислексия, дислалия или каквато там дис имате. Как пък само вие схванахте темата като личен дневник за това колко съм прекрасна. Два очевидни фейк профила с по 20-тина мнения с давност месец. За мен значими са отговорите на истински профили като Номи например, които са се доказали като прекрасни и успели личности в живота. Искрено й се възхищавам за това, което е.
    Вашето ми прилича на “ние ще те обиждаме, защото се чувстваме засегнати от това, че харесваш това което си, въпреки че сме никои и ти нямаш право да опровергаваш, защото така”. Не знам кое прилича повече на детската градина. Вземете да еволюирате ментално, емоционално и всякак.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

И другият.
    Не съм оторизирана да лекувам когнитивни нарушения, дислексия, дислалия или каквато там дис имате. Как пък само вие схванахте темата като личен дневник за това колко съм прекрасна.
    Ти такава си я направила. Аз какво да направя, че се излагаш? Не ти се получава да ни убедиш в специалността си, а очевидно е, че доста пламваш докато се опитваш. [/QUOTE]

Два очевидни фейк профила с по 20-тина мнения с давност месец.
    Хайде, ето пак. Реши, че си госпожица специална, заради която хората ще си правят фейк профили.

За мен значими са отговорите на истински профили като Номи например, които са се доказали като прекрасни и успели личности в живота. Искрено й се възхищавам за това, което е.
    Забрави да почеткаш и всички останали истиснки профили с по 90000 + мнения. Просията за лайкове е доста ниско падение в собствената ти тема.

Вашето ми прилича на “ние ще те обиждаме, защото се чувстваме засегнати от това, че харесваш това което си, въпреки че сме нфейк профила?
    Не се чувстваме засегнати, а развеселени от глупостта ти.

Толкова ли смяташ, че си специалнаикои и ти нямаш право да опровергаваш, защото така”. Не знам кое прилича повече на детската градина.
    За най-малкото се хвана, направо като удавник за сламка. Избягаш всякаква същественост в отговорите си, защото си притисната на тясно. Току виж истината за това каква си блесне. Мисля, че чувстваш поражението си в собствената си тема и правиш отчаяни опити да изпълзиш от битката.

Вземете да еволюирате ментално, емоционално и всякак.
    Ти наблегни на това, благодаря!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    ...ще бъда важен фактор в живота на много хора и тези хора ще зависят от мен.

Да, харесвам се, обожавам мозъка си, харесва ми как мога да постигна повече с по-малко усилия за разлика от повечето хора. Това не е его на пиадестал. Това са факти. Егото на пиадестал е заслепение и неспособност за признаване на грешките си. Можеше да си замълча в случая и да продължа да изглеждам както досега винаги подготвена и прецизна, но не го направих.

Цитирай Първоначално написано от Юнгинген Виж мнението
    Проблемът е, че никога няма да можеш да представиш "фактите" така убедително, както показваш своята привичка да се величаеш.
    Във форума отдавна е ясно, че тя има огромна мания за величие и малки цици, и затова избива комплекси . Чувството на жена с малки цици е същото като при мъжете с малки пишки !
    Опитите ви да ме дискридитирате лежат върху основите на хейт, който идва от собственото ви чувство за малоценност и комплексарщина. : )
    Опитваме се да ти кажем учтиво, че сама се излагаш мила !
    Не съм непоследователна. Просто не ме познавате.
    Ние те познаваме достатъчно за да разберем, че си непоследователна!
    Нима ако те опазнаем повече, ще станеш по-последователна ?!
    Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    Факти за теб, които никой не може да провери. Колко е чудесно да разказваш каквото ти хрумне във форумите, нали?
    Ти пък може ли да си толкова груб - нашата форумна принцеса е измислила приказка за себе си, а ти сега всичко искаш да развалиш !
    # това е сарказъм
    ... да си госпожица "мистерия", която се прави на "мистериозно интересна". Ти изобщо споделяне знаеш ли какво е?
    Истината е че тя е банално скучна и няма кой да ѝ обърне внимание, нито тук, нито в живота. Преди време ѝ се връзваха един-двама мъже, но вече и те загубиха интерес.
    Дивергюн и Пандишпандие Петмезова имаха повече почитатели, но пък и те не бяха чак толкова нагли и с толкова малки цици !

И другият.
    Не съм оторизирана да лекувам когнитивни нарушения, дислексия, дислалия или каквато там дис имате.
    А манията за величие как се лекува?
    юФке, направило ли ти е впечатление, че не можеш да общуваш нормално с почти никой от форума?
    Забрави да почеткаш и всички останали истиснки профили с по 90000 + мнения. Просията за лайкове е доста ниско падение в собствената ти тема.
    Евалата!
    Не се чувстваме засегнати, а развеселени от глупостта ти.

Избягаш всякаква същественост в отговорите си, защото си притисната на тясно. Току виж истината за това каква си блесне. Мисля, че чувстваш поражението си в собствената си тема и правиш отчаяни опити да изпълзиш от битката.

Включих се, както вече за кой ли път ще кажа заради призива на потребител, който искаше да ме чуе.
    Кой пък е този потребител ?
    Във форума никъде не съм видял такова нещо.
    Последно редактирано от Грозния : 07-09-2018 на 15:32
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Супер фен Аватара на TrollFactory
    Казах ти, че си ментално олекотен.
    А ти си олекотена всякак.

Другият сектант поне има някакъв изказ, който говори за някаква интелигентост.
    Да го наречеш сектант не е аргумент срещу тезите, които той наистина добре ти подреди, а ти му се развряка, че не те бил познавал и се направи на ударена за всичко, което той ти каза.

Ти възприемаш думите ми по огледален начин и ги катапултираш към мен.
    По-рано в темата ти го казах, че "го каза на себе си в огледалото" е аргумент за детската градина.

Бъди оригинален. Създай своя индивидуалност.
    Не ме интересува дали точно ти ще ми дадеш оценка "оригинален". Животът ми не зависи от твоето мнение за разлика от теб, която спи на клавиатурата, за да се заяжда с останалите в собствената си тема.

Защо си мислиш, че ми липсват кандидати?
    Защото:
    1. Имаш кофти характер
    2: Вече ти го казаха, но нека го цитирам.
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Във форума отдавна е ясно, че тя има огромна мания за величие и малки цици, и затова избива комплекси
    Истината е че тя е банално скучна и няма кой да ѝ обърне внимание, нито тук, нито в живота. Преди време ѝ се връзваха един-двама мъже, но вече и те загубиха интерес.
    юФке, направило ли ти е впечатление, че не можеш да общуваш нормално с почти никой от форума?

Защо си мислиш, че ми липсва любов?
    Хм, нека започнем с очевадното:
    1. Не пускаш теми в този раздел.
    1. Когато пускаш тема в него, то е, за да полееш всички с със своето свръх самочувствие без покритие и садистична злоба към всички, които не са съгласни, че си специална.

Всъщност няма смисъл да контрааргументирам, защото още от първото ти изречение си в грешка.
    Не можеш да се контрааргументираш, защото нямаш аргументи.

Имаш едничката фиксирана цел да ме заринеш с биологичен отпадък, няма значение произхода му и дали реално този отпадък е отпадък.
    Използваш твърде много думи свързани с някакъв вид мръсотия. Сигурна ли си, че нямаш нещо проблеми?

Ето затова ти казвам напълно отговорно, че си поредният блуждаещ комплексар в необятното интернет пространство, който се чувства кастриран от живота и му се иска целият свят също да бъде кастриран, за да може колективното нещастие да му донесе имагинерна утеха. Успех с начинанието!
    Мерси за пожеланията, но не отговарям на нито един тези критерии. Това може да го отнесеш към себе си като замениш мъжкия род с женски и кастрацията с фригидност.
    Успех и на теб!
    Последно редактирано от TrollFactory : 07-10-2018 на 12:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си