.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Хайде стига си мрънкал за тия 6-7 години разлика. Никой не ви кара да сте заедно, като не ти харесва начина по който е, махни я. Може би и нея я дразниш, особено ако и говориш постоянно с този настойнически тон, че на нейните години еди какво си си правил
    Дразни те как си запълва времето, мислиш я за малка , мислиш я за дебела, въобще не разбирам какво те държи при нея, че и теми пускаш.
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Хайде стига си мрънкал за тия 6-7 години разлика. Никой не ви кара да сте заедно, като не ти харесва начина по който е, махни я. Може би и нея я дразниш, особено ако и говориш постоянно с този настойнически тон, че на нейните години еди какво си си правил
    Дразни те как си запълва времето, мислиш я за малка , мислиш я за дебела, въобще не разбирам какво те държи при нея, че и теми пускаш.

Виж сега първо на първо никъде не съм повдигал тон, камоли настойнически, виждам че явно гурото на форума, но въпреки това няма да ми даваш наклон на съдбата, писах темата за да преосмисля как да се отнеса към нея и явно това е нещо вече вкоренено в хората и няма как да се премахне(споделяне, качване на снимки, лайкване и пр.) Но само не искам да ми надигаш тон, просто защото не ти изнася окей? Подминаваш и спамиш в следващата тема на някой с интелект поне колкото твоя.

Никъде не съм я обидил или прочие дори си признах,че така повече я харесвам, въпроса беше с друга нагласа,исках да асимилирам защо го правят, каква е целта освен популярността? то какво се печели от това? Все едно в детската градина да си с най-голямата пишка и кво ще направиш с нея????
    Но явно капацитета на малкия ти мозък не може да го асимилира, а ти ми обясняваш някакви питагорови теореми как едва ли не аз искам да я направя по-мой идеал, напротив дал съм пълното и пространство каквото иска да прави, нито и се натрапвам нито я задължавам някъде да идва с мен или да прави с мен нещо, оставил съм я тя да си реши...тя ми звъни, тя ме търси, тя идва при мен, просто съм задал един въпрос и това е, нито съм натяквал нито нищо...

Ако бях като хората които искаш да опишеш в твоите фанстамагорий изобщо внимание нямаше и да съм и обърнал, или по-точно бих се възползвал от нея и да я захвърля като мокро коте, уви не съм го направил затова мнението си можеш да си го навреш така дълбоко в черната дупка и да не ми отговаряш повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си