.
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Threaded View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Скорпион Виж мнението
    Изрази от типа небето е синьо ама във вид на дълбока мисъл.
    Тва ясно. Ама тря ли се превръщаш в курва заради удоволствието от секса? И ако намирате удоволствие само от секса тогава какъв живот живеете? А ако прекарвате времето си в опити да стигнете до това с някой рандъм, който ви възбужда няма да остава време за други удоволствия и за развитие(води до кинти, с което си позволяваш повече удоволствия от живота). Не трябва ли да се чака голямата любов, с която и без предпазни мерки да го правите защото можеш да си позволиш да имаш мн деца D
    не с рандъм, а с човек който те привлича и изградите партньорство, според мен който това не е изживял, не знае какво е удоволствие;
    и не можеш да се развиваш, без да си даваш удоволствия;
    можеш, но е бомба със закъснител, защото най-важното е да ти е вкусна храната, да се събуждаш без аларма и да се смееш искрено с близките си, и да правиш любов с жена ти

предпочитам да имах по-малко развитие, и повече смях и любов, не ми се води изкуствен живот, дето на пръв поглед е много духовно извисен, но реално е празен

предпочитам да съм щастлива, от колкото да съм права
    живеейки на тази планета, ще се възползвам от това свое изконно право, който иска да се мъчи с други неща, да се мъчи
    Последно редактирано от NomNomNom : 08-05-2018 на 12:02
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми