.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    И какво правиш с това да си миеш косата само с вода? Нищо. Даже може да й навредиш. Добре, че си мъж и не си личи какво става.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    И какво правиш с това да си миеш косата само с вода? Нищо. Даже може да й навредиш. Добре, че си мъж и не си личи какво става.
    Амм то мъж ли еее? Аз не го познавах. Сега като се замисля тва отчасти обяснява и защо точно кетозал на химакс фарма
    Хич не я харесвам тази фирма, парацетамолът им и аналгинът им са като тебешир да пиеш

При нас мъжете също си личи ппц. Учудвам се как не му става мазна, ппц при такива заболявания гъбични става мазна.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Примерно си махам лака за коса който съм сложил за деня и си стои цял ден. А на сутринта съм смачкан и трябва малко да се приведе в ред, така че има нужда да се почне на чисто. Как ще не си личи, на мен нищо ми няма на косата ама не знам да има разлика в мъжките и женските коси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си