Първоначално написано от
nillkin1
Всъщност явно само така изглежда,че се интересува и се интригува от мнението ми, обяснявам си го,че едва ли не си е запълвала времето с иначе така скучния за нея ден, видяла е в мен нещо което явно рядко се среща, това е,че съм искрен, не се правя на простак, не изпъквам с простащина, а напълно обратното.. е това ми е проблема,
не гледам към момичетата като към една единствена цел "Секса", а като нещо повече човек с който да споделям, да излизам, абе не ми е до едното ебане...( в прочем онзи ден виждам споделила някаква "картинка" в инстаграм точно с подобно описание, не му трябва на човек много, а човек с който да споделя,излиза, да се грижат един за друг.. ала бала..)
Явно доста греша,че се правя на много миролюбив и мил, но просто съм си такъв човек, стига да не се минават някакви граници,че фитила го паля моментално и милият става груб и то много груб, което като се замисля не много хубаво щото това са точно двете крайности.
Всъщност цялата история"въпрос/отговор си е изцяло анонимна и не показва кой го е написал, а само въпроса и от долу нейн отговор.
Не съм я засичал на живо от две седмици,а от три седмици не съм и писал директно и не виждам смисъл, след последния сийн и на другия ден да ми лафиш безпроблемно... и след това последното "приятелче" просто не искам да изглеждам смешен в ничий очи.
Ако имаше поне грам интерес освен дами лайква снимките, можеше да драсне един ред просто ей така от скука, явно всичко е било в моето съзнание.
Абе то "дъръ бъра 100 чадъра" да го изречеш, но такива думи изричат ли се просто ей така? пък квото сабя покаже след това, предполагам си го казал с ирония, но все пак тъй и тъй така ако ставаше бах маму.
Троллфактори е напълно прав, трябва да ми се набие в "тъпата" картуна и да си знам и за напред, обаче като е пълна с пеперуди как да стане толкос лесно, тъпото е когато хлътнеш и не знаеш защо не можеш да спреш и да кажеш бе мамка му, не си е заслужавало, обаче не можеш да обърнеш страницата и не можеш..